МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

Віра в краще дає силу для подвигів, віра в неймовірне спонукає до дії, а бажання допомагати людям сіє добро в душах небайдужих. Шкода лиш одного, що й, справді, допомогу ми намагаємось надати лише в надзвичайних умовах,коли її тривожно чекають.

Саме тому учні Мархалівської ЗОШ І-ІІІ ступенів продовжують брати участь у Всеукраїнській акції «Лист воїну АТО», особливо напередодні свята Святого Миколая-Чудотворця, у якого учні просять терпіння, здоров'я, наснаги і милості Божої  нашим воїнам у цей нелегкий для нашої країни час.

... Читати далі »

Переглядів: 1089 | Додав: RMK | Дата: 20.12.2014

1 грудня у Мархлівській ЗОШ І-ІІІ ступенів стартувала Всеукраїнська екологічна акція «Збережи ялинку» з метою ознайомити учнів  з методами запобігання вирубки молодих хвойних дерев напередодні Нового року; розвивати уміння шанобливо і з повагою відноситись до світу, що нас оточує, бачити  в ньому те, що вимагає любові і захисту, бережливого ставлення до хвойних насаджень  .

Створити відчуття свята, радісного очікув ... Читати далі »

Переглядів: 686 | Додав: RMK | Дата: 19.12.2014

Мій Святенький Миколаю,
Приходи скоріш, благаю.
Я до тебе помолюся
І тихенько пригорнуся.
Щастя дай моїй родині
І коханій Україні.

Хто не знає про святого Миколая? З поміж великих святих угодників Божих святитель Миколай Чудотворець користується особливою любов’ю нашого народу. Він покровитель землеробства і скотарства, господар земних вод, заступник від бід і напастей, помічник у найважчих справах і обставинах. Він швидко з’являється скрізь, де потрібна його допомога. Щороку приходить він у кожну господу з миром і дарунками. Для маленьких стає чарівною казкою, коли невидимо з’являється вночі і кладе під подушку такі бажані гостинці. Солодощі, яблука, горіхи та печиво дістається лише слухняним дітлахам ... Читати далі »

Переглядів: 843 | Додав: RMK | Дата: 19.12.2014

18 грудня 2014 року на базі Гребінківської гімназії Васильківського району відбувся районний семінар-практикум для заступників директорів з виховної роботи.

Родинне виховання  діюча ланка виховання. – перша природна і постійно Без поліпшення родинного виховання не неможна домогтись значних змін у подальшому громадянському вихованні підростаючого покоління.

Колектив гімназії представив учасниками семінару систему виховної роботи з батьками, форми та методи роботи психологічної служби з батьківським колективом, висвітлили роль сім’ї у розвитку пізнавальних інтересів дитини.

... Читати далі »

Переглядів: 578 | Додав: RMK | Дата: 19.12.2014

17 груднясвято Варвари-рукодільниці. В Гребінківській гімназії розпочалася виставка творчих робіт гімназистів та їх родин “Варвара-рукодільниця свого таланту щедро нам дала”. Батьки, діти та гості гімназії мають змогу помилуватися вишивками стрічками, нитками та бісером. Як завжди, в пошані український орнамент на білому полотні. А неперевершені креативні композиції гімназистів на зимову тематику дарують всім естетичну насолоду та гарний настрій. Напередодні свята класні керівники провели тематичні виховні години, розповіли про історію свята, згадали народні легенди про Варвару-рукодільницю. Побажаймо нашим юним творцям прекрасного й надалі дарувати людям тепло своєї душі.

Переглядів: 486 | Додав: RMK | Дата: 19.12.2014

18 грудня у Яцьківському НВК «ЗОШ I – III ст. – ДНЗ» вже традиційно відбулося Свято Чудотворця Миколая. 19 грудня православні люди всього світу святкують день святого Миколая Чудотворця. За народними повір’ями саме в цей день Миколай Чудотворець спускався на землю з небес і обходив весь світ, допомагаючи знедоленим і відновлюючи справедливість.

         Захід проведений з метою виховування в учнів поваги та любові до традицій рідного народу, до української народної пісні, інтересу до вивчення минулого рідного краю, прагнення зберегти народні звичаї та обряди.

... Читати далі »

Переглядів: 552 | Додав: RMK | Дата: 18.12.2014

16 грудня Пологівська ЗОШ І-ІІІ ступенів приєдналася до святкування Міжнародного дня чаю.

У багатьох країнах по всьому світу існують унікальні багатовікові чайні традиції. В День чаю є чудова можливість згадати про них і привітати тих, хто виготовляє для нас цей чудовий напій. Кожен класний колектив заздалегідь обрав для себе країну, чайні традиції якої і представляв на загальношкільній чайній церемонії. До свята приєдналися батьки, бабусі та дідусі. На чайній церемонії випили три відра чаю, з’їли 15 кг смаколиків. 

Переглядів: 641 | Додав: RMK | Дата: 18.12.2014

15 грудня 2014 року у Глевахівській ЗОШ 1-3 ступенів школі відбувся майстер-клас для учнів по художньому розпису новорічних кульок, який організувала учитель трудових технологій Черняхівська А.А.

        Під час заходу діти мали можливість дізнатися  про таємниці виготовлення новорічних прикрас, змогли зробити індивідуальний напис на своїй іграшці. Новорічна кулька – це унікальний подарунок, створений своїми руками, саме вона прикрасить новорічну ялинку та подарує святковий настрій усій родині.                    

Переглядів: 661 | Додав: RMK | Дата: 17.12.2014

16 грудня  2014 року на базі Ксаверівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся районний семінар-практикум вчителів художньої культури.

Тема семінару: «Розвиток творчих здібностей учнів на уроках художньої культури шляхом впровадження інтерактивних технологій».

 В рамках семінару було проведено урок на тему «Ігровий кінематограф. Світове значення творчості О. Довженка. «Поетичне кіно». Творчий портрет І. Миколайчука» (вчитель художньої культури Григоренко Л.А.); презентована доповідь на тему «Основи наукових досліджень учнів на уроках художньо-естетичного циклу» (вчит ... Читати далі »

Переглядів: 645 | Додав: RMK | Дата: 17.12.2014

В Данилівській ЗОШ І-ІІІ ст.відбулася зустріч з нашими мужніми героями, воїнами АТО, танкістом Степаненком Артуром Вікторовичем (жителем с. Кожухівка) та Боднею Ігором Анатолійовичем (жителем с.Забір'я), бійцем 72-ї бригади, а також волонтерами, представниками Майдану Васильківщини Парміновою Іриною,Сергієнком Владленом, Блонським Олегом. В рамках операції "Діти Київщини - воїнам АТО" учні школи, батьки, вчителі і працівники школи зібрали теплі речі,одіяла,матраци,щоб передати волонтерам для тих, хто захищає нашу рідну землю.

Настоятель Свято-Онуфріївського храму отець Сергій освятив ці речі. Всі присутні разом молилися за найскоріше припинення війни, за те, щоб усі воїни повернулися живими, за те, щоб б ... Читати далі »

Переглядів: 615 | Додав: RMK | Дата: 17.12.2014

« 1 2 ... 117 118 119 120 121 ... 193 194 »

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів