МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 20 » Акція "Лист воїну АТО"
15:53
Акція "Лист воїну АТО"

Віра в краще дає силу для подвигів, віра в неймовірне спонукає до дії, а бажання допомагати людям сіє добро в душах небайдужих. Шкода лиш одного, що й, справді, допомогу ми намагаємось надати лише в надзвичайних умовах,коли її тривожно чекають.

Саме тому учні Мархалівської ЗОШ І-ІІІ ступенів продовжують брати участь у Всеукраїнській акції «Лист воїну АТО», особливо напередодні свята Святого Миколая-Чудотворця, у якого учні просять терпіння, здоров'я, наснаги і милості Божої  нашим воїнам у цей нелегкий для нашої країни час.

Метою проведення акції є забезпечення передачі листів, малюнків, власних виробів воїнам АТО, а також сприяння участі учнівської  молоді у волонтерських заходах, спрямованих на моральну та посильну матеріальну (збір речей першої необхідності, медикаментів) підтримку воїнів-героїв, які перебувають у зоні бойових дій та мужньо захищають незалежність України і кожного з нас.

Діти з натхненням малюють, втілюючи у власних роботах глибоку вдячність захисникам і повагу до їх подвигів, бажають українським солдатам швидкого  повернення додому.

Листи та малюнки діти передали батьку  учня школи Скляренку В.М., який перебуває у зоні АТО. Разом з листамим і малюнками діти передали воїнам часточку своєї душі, теплі щирі слова підтримки та віру в мирне майбутнє України та вітання з Новим роком та Різдвом Христовим.

Ми бачимо нелегкий і тернистий шлях нашої неньки України до справжньої незалежності. Ця дорога вкрита слізьми матерів і кров’ю українського народу. Нас неодноразово хотіли зламати, знищити наші святині, національні символи, віру та традиції. Але волелюбний український народ ніколи не здавався, не падав духом, не ставав на коліна, а з високо піднятою головою, з поглядом до неба, завжди достойно відстоював свою гідність. 

Ми, українці, були і є єдиними у всіх своїх починаннях та зуміємо вистояти проти усіх негараздів, залишившись однією мирною та нездоланною нацією! Слава Україні! Героям слава!

Переглядів: 1089 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів