МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 21
Гостей: 21
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Грудень » 3 » БОКСЕРСЬКИЙ ТУРНІР ПАМ′ЯТІ Б.Ф.ГЛІТІНА
17:48
БОКСЕРСЬКИЙ ТУРНІР ПАМ′ЯТІ Б.Ф.ГЛІТІНА
30 листопада в залі боксу Васильківської районної дитячо - юнацької спортивної школи пройшов боксерський турнір, присвячений пам’яті  майстра спорту СРСР Глітіна Б.Ф., який був засновником дитячо-юнацького боксу на Васильківщині. Вже три роки, як його немає з нами, але пам’ять про нього жива. Він виховав багато боксерів високого рівня, які були переможцями обласних і Всеукраїнських змагань. За його ініціативи був відкритий зал боксу в районній ДЮСШ.


Організовували турнір: Васильківська районна ДЮСШ /директор Нехта В.В./, боксерський  клуб «Хижаки» /президент Ковальов А.Є./ та відділення боксу спортивної школи /старший тренер Джунківський О.В./. На турнір були запрошені почесні гості: голова Київської обласної ради Качний О.С., голова Васильківської РДА Комах О.П., кандидат в народні депутати  України  /самовисуванець/  Бадаєв  Руслан  Геннадієвич,   які  вручили  спортсменам нагороди та інвентар для занять боксом. Почесними гостями турніру стали: сестра Бориса Федоровича - Надія Федорівна та його діти - донька Оксана та син Олександр, які були щиро вдячні організаторам і учасникам змагань за пам’ять про їх брата та батька.

 Цього року турнір, присвячений пам’яті тренера, зібрав більше сорока спортсменів з Києва, Монастирища, Василькова та Васильківського району. Змагання розпочались боксерськими поєдинками наймолодших боксерів, які продемонстрували хорошу виучку і бажання перемогти. В турнірі брали участь боксери віком від дев’яти до двадцяти років і всі вони були вдячні організаторам турніру за можливість набути досвід та отримати насолоду від участі у змаганнях.

Всі призери та переможці отримали з рук рідних Бориса Федоровича і організаторів змагань медалі, грамоти та цінні подарунки.

 Світла пам’ять про Глітіна Бориса Федоровича буде жити в наших серцях. Його любов до боксу, бажання зробити дітей сильними, спритними, щасливими, ще довго будуть пам’ятати люди.

 

Інструктор-методист районної ДЮСШ – Бутенко Л.Л.      

Переглядів: 909 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів