МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 8 » Чемпіонат Васильківського району з шашок серед школярів
12:30
Чемпіонат Васильківського району з шашок серед школярів

З 3 по 6 грудня 2014 року проходив Чемпіонат Васильківського району з шашок серед школярів, який була організований відділом освіти Васильківської райдержадміністрації (начальник відділу Гейко І.М.) та Васильківською районною дитячо-юнацькою спортивною школою (директор Нехта В.В.). Змагання проходили в особисто – командному заліку, спочатку в територіальних зональних групах. Всього в змаганнях взяли участь 31 команда загальноосвітніх шкіл.

Так, в селищі Гребінки де головним суддею був Шаропатий О.В. змагались шість команд: Гребінківська ЗОШ, Гребінківська гімназія, Лосятинська ЗОШ, Дослідницька ЗОШ, Вільшансько–Новоселицький НВК та Саливінківська ЗОШ. В результаті напруженої боротьби місце у фінал вибороли команди Гребінківської та Дослідницької загальноосвітніх шкіл.

В селі Ксаверівка змагалась друга територіальна зона, де приймали участь одинадцять команд загальноосвітніх шкіл. В результаті змагань перемогу несподівано отримали шашкісти з Пшеничного, а другими була команда з Устимівської ЗОШ. Вперше за багато років до фіналу не вийшла, завжди сильна команда з Ксаверівки, яка цього року не змогла подолати цей відбірковий бар’єр.

В третій зоні, яка проходила в селищі Глеваха головним суддею був Сухомлин О.М., тут змагалось дев’ять команд загальноосвітніх шкіл. В підсумку зональних змагань до фіналу прийшли команди Глевахівської ЗОШ та Іванковичівської ЗОШ. Зовсім небагато, не вистачило команді Малосолтанівської школи, яка тільки по додаткових показниках не пройшла до фінальної частини, набравши однакову кількість очок з двома першими командами.

В цей же час, в селі Кожухівка проходили змагання  серед загальноосвітніх шкіл І-ІІ ступенів. Сюди з’їхались п’ять з семи команд шкіл, які і розіграли місця з першого по п’яте. Перше місце зайняла команда Кожухівської ЗОШ (вчитель фізичної культури -Некрасов С.В.), 2 місце - Дзвінківський НВК (вчитель фізичної культури-Удовиченко В.М.), 3 місце - Великобугаївська ЗОШ (вчитель фізичної культури Бобир О.О.), 4 місце – Вінницькоcтавський НВК, 5 місце - Гвоздівська ЗОШ.

6 грудня в селі Ксаверівка, відбувся фінал Чемпіонату Васильківського району серед загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів. На нього з’їхались по дві кращі команди з трьох територіальних зон, які і розіграли місця з першого по шосте. Головний суддя змагань,майстер спорту СРСР з шашок - Антоненко Борис Сергійович та головний секретар змагань, відмінник освіти України, вчитель-методист вищої категорії -Рутковський Віктор Володимирович організували і провели фінальну частину Чемпіонату району на високому професійному рівні. Змагання проходили по коловій системі і в підсумку турнірна таблиця мала такий вигляд: 1 місце - команда Глевахівської ЗОШ /вчитель фізкультури  Михайленко Л.І./

2 місце - команда    Іванковичівська ЗОШ  /вчитель фізкультури Оліхненко А.Г./

3 місце - команда    Гребінківська ЗОШ  /вчитель фізкультури Столяренко В.А./

4 місце - команда    Устимівська ЗОШ   /вчитель фізкультури Сидорчук М.І./

5 місце - команда    Пшеничанська ЗОШ  /вчитель фізкультури Зленко А.В./

6 місце - команда     Дослідницька ЗОШ  /вчитель фізкультури Литвиненко В.П./

В особистому заліку змагання проходили окремо серед хлопців (31 чоловік) та дівчат (31 дівчина). Трійка призерів Чемпіонату Васильківського  району з шашок серед дівчат має такий вигляд:

1 місце - Жданевич Валерія (Глевахівська ЗОШ)

2 місце - Бондар Юлія (Іванковичівська ЗОШ)

3 місце - Бондаренко Лілія (Устимівська ЗОШ),

а серед хлопців:

1 місце - Гончарук Артем (Малосалтанівська ЗОШ)

2 місце - Калініченко Олександр (Гребінківська ЗОШ)

3 місце - Глуховський Владислав (Пшеничанська ЗОШ)          

На фінал Чемпіонату Васильківського району з шашок прибув почесний працівники фізичної культури та спорту України, методист фізичної культури відділу освіти Васильківської РДА - Кучма Василь Миколайович, який нагородив переможців і призерів змагань грамотами і медалями та побажав подальших спортивних успіхів.

Методист районної ДЮСШ         Бутенко Л.Л.

Переглядів: 803 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів