МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Квітень » 20 » День цивільного захисту
19:29
День цивільного захисту

19 квітня 2016 року у Глевахівській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено День цивільного захисту. Основна мета та завдання проведення цього заходу:

  • Закріплення здобутих теоретичних знань про небезпеки, що можуть трапитися, про їхні причини і наслідки для людей і навколишнього середовища та відпрацювання практичних дій з особистої безпеки і захисту учнів під час виникнення надзвичайних ситуацій;
  • Практичне відпрацювання учнями та педагогічним і обслуговуючим персоналом навчального закладу дій за планами реагування на надзвичайні ситуації;
  • Формування і розвиток в учнях морально-психологічних якостей: мужності, витримки, ініціативи, здатності до взаємної виручки під час небезпеки, впевненості в ефективності заходів, що здійснюються єдиною державною системою запобігання та реагування на надзвичайні ситуації.

Давно й успішно співпрацюють пожежники-рятувальники частини 47-ДПРП із Глевахівською ЗОШ І-ІІІ ступенів.  Ось і 19 квітня 2016 року вони разом із  першим заступником 7 ДПРЗ м. Василькова підполковником Зінченком В’ячеславом Анатолійовичем завітали до учнів нашої школи на день цивільного захисту, щоб всебічно продемонструвати школярам особливості роботи рятувальників, спорядження та технічного оснащення.   Аби діти мали більш ширше уявлення про роботу оперативно-рятувальної служби вогнеборці  Льозов Руслан, Химченко Віктор та водій Полюх Анатолій розповіли школярам  та наочно продемонстрували призначення спецтехніки, бойового спорядження та технічного обладнання, яке використовують при ліквідації різних надзвичайних подій співробітники служби порятунку «101». У ході заходу також учні мали змогу приміряти окремі елементи бойового спорядження вогнеборців та посидіти у спеціальному автомобілі, уявивши себе на мить справжніми рятувальниками – людьми, які,  незважаючи ні на що, завжди готові прийти на допомогу. Особливо підліткам сподобався майстер-клас по гасінню вогнища.

«Такі теоретико-практичні заняття закарбовуються у пам’яті надовго. Ми сподіваємося, що ці заходи, які проводяться в усіх куточках області, у разі виникнення надзвичайної події чи ситуації, допоможуть дітям та дорослим зорієнтуватися, уникнути небезпеки, а, можливо, й допомогти іншим,» - зазначив підполковник Зінченко В.А., підводячи підсумки проведеного заходу.

Переглядів: 535 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів