МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Квітень » 21 » День довкілля у школі
09:18
День довкілля у школі

Щороку, в третю суботу квітня, коли наша планета Земля вже готова до весняного  оновлення, в Україні святкують День довкілля. Головною метою цього свята є поліпшення стану  української природи. Багато заходів, що покликані відзначити цей день проводяться на районному, обласному та державному рівні. Це і озеленення територій, і прибирання парків, і проведення різноманітних конкурсів на екологічну тематику, і організація конференцій, лекцій на тему охорони природи.

З кожним роком проблема збереження довкілля стає все більш актуальною. З метою виховання дбайливого ставлення до природи рідного краю, у Плесецькій школі 19 квітня  було організовано та проведено День довкілля. З лопатами, граблями та віниками  відзначала цей день уся шкільна громада. Учні разом з учителями прибирали від минулорічного листя, сухої трави, сміття територію біля  пам'ятників воїнам, загиблим у роки Другої світової війни, територію біля центрального кладовища, наводили лад на зупинці маршрутки та на узліссі біля пам'ятника загиблим льотчикам.

Багато з того, що нас оточує, залежить від нас самих. Чисті вулиці і парки, території наших будинків — це те, на що ми можемо впливати. Кажуть, що чисто не там, де часто прибирають, а там, де не смітять... 

Тепер залишається кожному учню підтримувати цю чистоту, оберігати та доглядати за квітами та деревами. Ми впевнені, що такі вчинки дітей є закликом до всіх жителів нашого села — зробити його квітучим, зеленим, привабливим, щоб наступним поколінням було чим пишатися. 
Всім, хто працював — велике спасибі!

 

Переглядів: 515 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів