МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Листопад » 14 » Дорога до фіналу!!!
12:48
Дорога до фіналу!!!

Завершився Чемпіонат Європи серед школярів, якмий проходив в місті Анапі (Росія). Збірна України завоювала почесне друге командне місце. Свій внесок в цю перемогу зробили і пердставники Васильківської районної дитячо-юнацької спортивної школи (директор Нехта В.В.): Марчук Владислав - срібний призер Чемпіонату Європи та його тренер Майстер спроту міжнародного класу України Джунківський Олексій Васильович. Підготовку до цих змагань вони розпочали, ще минулої зими, коли була поставлена задача добре виступити на Чемпіонаті України. Тренування кожного дня та навчально-тренувальні збори, дали свої резельтати. Перше місце на Чемпіонаті України серед юнаків дало право представляти Україну на Чемпіонаті Європи серед школярів.

Підготовка до Європейських змагань проходили весь літній період. За кошти батьків, спонсорів та меценатів були організовані навчально-тренувальні збори в Одесі, де проходили тренування та відпочинок на березі Чорного моря. Потім в вересні – жовтні два тижні тренувальних зборів у складі збірної України в місті Чернігові, перемога на Всеукраїнському турнірі з боксу серед юнаків в місті Коломия і нарешті дорога в Анапу.

На Чемпіонат Європи разом з старшим тренером збірної України Олегом Кудіновим в тренерському штабі збірної був і Джунківський Олексій, який готував до боїв Марчука Владислава та психологічно підтримував його. В ваговій категорії до 72 кг на Чемпіонаті Європи серед школярів було 24 кращих боксерів Європейського континенту. По дорозі до фіналу Марчук В. в першому двобої переміг представника збірної Ірдандії, в 1/4 фіналу здолав опір боксера із Туречини, а в півфіналі переміг спортсмена збірної Білорусії.

В фіналі йому довелось боксувати із представником Росії. В напруженому, рівному боксерському двобої, судді перевагу надали російському спортсмену, а Марчук Владислав разом тренером Джунківським Олексійом Васильовичом завоювали срібні нагороди. Це перше Європейське сріболо наших боксерів і великий успіх шкільного спорту всієї Васильківщини. Так тримати!!! Висловлюємо вдячність, всім спонсорам та меценатам, які допомогали в підготовці до змагань нашого спортсмена.

Переглядів: 661 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів