МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Жовтень » 20 » Екскурсія у Львів
16:43
Екскурсія у Львів

Учні Путрівського НВК під керівництвом Битько Л.С. та Журавльової Н.А. здійснили подорож до серця західної України - м.Львова.

Розпочалася екскурсія з музею-Пантеона "Личаківське кладовище", заснованого в 1786 році. Тут від перших років його заснування хоронили осіб відомих, знатних, найвидатніших діячів культури, мистецтва, науки і всю політико-адміністративну еліту столиці королівства Галичини. Тож, наші учні побували на могилах Івана Франка, Ігоря Білозіра, Станіслава Людкевича, Володимира Івасюка та інших, побачили Поля Почесних Поховань, де спочивають борці за волю України ХХ та ХХІ ст., а серед них і герої Євромайдану та знаменитий співак гурту "Скрябін" - Кузьма.

Далі екскурсія тривала по середньовічній частині міста. Учні мали можливість побачити стародавні будинки, стіни та почути їхні історії з розповіді екскурсовода, побачили оборонну спороду Львова - Порохову вежу, яка має товщину стін майже 3 м і збудована з каміння старого Міського арсеналу. На Валовій площі своєю стародавньою красою вразила церква Успіння Пресвятої Богородиці. Побували на Площі Ринок, відвідавши підвальну "Криївку", вхід в яку дозволяється лише тим, хто знає патріотичне гасло, та побачили міську Ратушу.

Учасники екскурсії проходили вулицею Староєврейською, побачили "Будинок Легенд", "Жидівську кнайпу" та руїни синагоги "Золота Роза". Також побували в музеї-аптеці та ознайомилися фармацефтичною справою ХУІІІ ст. Вразив усіх історичний музей коштовностей та зброї "Палаццо Бондінеллі". Учні залюбки скуштували смачні десерти та каву в кав'ярні "Золотий Дукат", побували в майстерні шоколаду та копальні кави.

На закінчення екскурсії відвідали Львівську Астрономічну Обсерваторію, яка знаходиться на горбистому пасмі Розточчя (висотою 340 м над рівнем моря). 

Працівники обсерваторії ознайомили дітей з будовою та принципами роботи телескопу та інших приладів з вимірювання кліматичних показників.

Враження від цієї незабутньої поїздки надовго залишаться в серцях дітей.

Переглядів: 617 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів