МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Жовтень » 17 » Фінал Чемпіонату Васильківського району з футболу серед юнаків !!!
11:15
Фінал Чемпіонату Васильківського району з футболу серед юнаків !!!

15 жовтня відбулась фінальна частина Чемпіонату Васильківського району з футболу серед збірних команд 7-9 класів загальноосвітніх шкіл. Ці змагання входять до програми XIX-х Спортивних ігор Васильківщини. Організували і провели ці змагання: відділ освіти Васильківської районної державної адміністрації (начальник Гейко І.М.) та Васильківська районна дитячо-юнацька спортивна школа (директор Нехта В.В.)
Всього в  змаганнях взяли участь 30 команд загальноосвітніх шкіл Васильківського району, але до фіналу дійшли найсильніші. Це команди: Глевахівська ЗОШ, Калинівська ЗОШ №1, Плесецька ЗОШ, Кожухівська  ЗОШ, Гребінківська ЗОШ, Кодаківська ЗОШ.
Фінал районних змагань з футболу відбівся в селі Іванковичі на прекрасному футбольному полі зі штучним покриттям. Навіть погода була на боці юних футболістів. Світило сонечко, і було доволі тепло.

Оргкомітетом  в фіналі команди були розбиті на дві підгрупи, змагання в яких пройшли по коловій системі. Були виявлені місця в груповому раунді змагань, а після цього відбулись фінальні стикові матчі.

В малому фіналі за 3-4 місця зустрілись команди, які в своїх групах зайняли другі місця, це команди Глевахівської ЗОШ та Кодаківської ЗОШ. В напруженій спортивній боротьбі з рахунком 2-1 перемогу і третє місце здобула команда з селища Глевахи.

Потім, на поле вийшли переможці груп фінальної частини Чемпіонату Васильківського району. Право виборювати 1-2 місце завоювали команда Калинівської ЗОШ №1 та команда Гребінківської загальноосвітньої школи. Попередні групові матчі показали, що це приблизно одинакові по силі команди. В підсумку так і вийшло. Напружений, безкомпромісний фінальний поєдинок закінчився нульовою нічиєю, і долю Чемпіонства вирішували 11-метрові штрафні удари. Влучнішими виявились хлопці з селища Калинівки, які і стали Чемпіонами  2015 року.

В фіналі місця розподілились так:

1 місце-команда Калинівської ЗОШ №1

2 місце-команда Гребінківської ЗОШ

3 місце-команда Глевахівької ЗОШ

4 місце-команда Кодаківської ЗОШ

1 місце-команда Плесецької  ЗОШ

1 місце-команда Кожухівської  ЗОШ

Привітати фіналістів  Чемпіонату Васильківського району та нагородити чемпіонів і призерів змагань завітали почесні гості: голова Васильківської районної ради Веремейчик Віктор Петрович, перший заступник голови Васильківської районної державної адміністрації Баласенович Наталія Олександрівна, сільський голова села Іванковичі Єременко Руслан Віталійович та кандидат в депутати Київської обласної ради Лірник Гліб Андрійович. Вони поздоровили всіх учасників з святом  юнацького футболу, вручили подарунки, грамоти,  медалі та кубки. 

Переглядів: 569 | Додав: RMK | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів