МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Листопад » 23 » Фінал першості району по баскетболу!
10:52
Фінал першості району по баскетболу!

21 листопада відбувся фінал першості Васильківського району з баскетболу, серед збірних команд  юнаків 7-9 класів  загальноосвітніх шкіл. Ці змагання  присвячені пам’яті вчителя – методиста з  фізичної культури Засухи Олексія Федоровича, який виховав багато переможців і призерів обласних і всеукраїнських змагань.

Першість району з баскетболу яка проходила з 11 по 21 листопада була організована відділом освіти Васильківської РДА (начальник Гейко І.М.) та Васильківською районною дитячо-юнацькою спортивною школою (директор Нехта В.В.) До фіналу, через сито зональних змагань, пробились шість команд, які перемогли в своїх територіальних зонах. Вони були розбиті на дві групи, змагання в яких пройшли по коловій системі. В групі А - змагались команди Глевахівської ЗОШ, Гребінківської ЗОШ, Плесецької ЗОШ.

В групі Б - команди НВК «Ковалівська гімназія», Кожухівська ЗОШ, Калинівська ЗОШ №2. Змагання в групах пройшли на високому емоційному піднесенні та в чесній спортивній боротьбі. Після групових змагань відбулись стикові матчі за 3-4 та 1-2 місця.

В малому фіналі за 3-4 місце зустрілись команди які в групах зайняли другі місця-Глевахівська ЗОШ та Кожухівська ЗОШ. В дуже напруженому поєдинку з різницею в два очки перемогу вибороли юнаки з Глевахи які і вибороли третє місце і бронзові нагороди.

В головному поєдинку чемпіонату району за 1-2 місце зустрілись переможці фінальних групових змагань: команди Гребінківської ЗОШ та Калинівської ЗОШ №2. Спочатку, матч проходив у рівній спортивній боротьбі і жодна команда не могла відірватись в рахунку. В другій половині матчу команді Калинівської ЗОШ №2, завдяки своїм воловим якостям, вдалось взяти гру під свій контроль і в кінці здобути перемогу ставши Чемпіонами Васильківського району з баскетболу серед юнацьких команд 7-9 класів. Підсумкова турнірна таблиця фінальної частини змагань має такий вигляд:

1 місце - команда Калинівської  ЗОШ №2 (вчитель фіз-ри Тітарук В.О.)

2 місце – команда Гребінківської ЗОШ (вчитель фіз-ри Москалюк Н.В.)

 3 місце - команда Глевахівської  ЗОШ  (вчитель фіз-ри Сухомлин О.М.)

4 місце – команда  Кожухівської  ЗОШ (вчитель  фіз.-ри Некрасов С.В.)

5 місце - команда НВК « Ковалівська гімназія» (вчитель фіз-ри Ярошенко М.І.)

6 місце – команда  Плесецбкої ЗОШ (вчитель фіз-ри Фоя М.Ф.)

На високому рівні спрацювали судді змагань ,до яких не було жодних нарікань: Михайлюк О.О. - головний судді, Федоренко Б.А. - суддя, секретарі змагань -Онопрієнко О.І., Бутенко Л.Л..

Всі команди фіналісти отримали грамоти відділу освіти Васильківської РДА, а переможці і призери – медалі та кубки з рук сина Олексія Федоровича - професора Національного медичного університету – Засухи Валерія Олексійовича, почесних працівників фізичної культури та спорту України: директора районної ДЮСШ - Нехти В.В. та методиста РДЮСШ - Кучми В.М.

Вітаємо всі переможців та призерів з заслуженими нагородами. 

Переглядів: 560 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів