МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Квітень » 26 » Фінал розіграшу «Кубку Вереньова І.А.» з футболу
11:37
Фінал розіграшу «Кубку Вереньова І.А.» з футболу

25 квітня 2018 року в селі Ковалівка на футбольному майданчику зі штучним покриттям, відбувся фінал розіграшу «Кубку Вереньова І.А.» з футболу серед збірних команд загальноосвітніх шкіл, який присвячений пам’яті працівників фізичної культури і спорту Васильківщини.

Спочатку змагання проходили в шести територіальних зонах, переможці яких грали в фіналі за головний приз - «Кубок Вереньова І.А.». В зональних змаганнях взяли участь 27 команд, до фіналу пробилося шість: НВК»Ковалівська гімназія», ОНЗ Гребінківський НВК, Путрівський НВК, Калинівський НВК №1, Кожухівська ЗОШ та Глевахівська ЗОШ.

В фіналі команди шляхом жеребкування були розподілені на дві групи, змагання в яких пройшли по коловій системі. Переможці групових змагань грали стикові матчі за 1-2 місце ,а команди які посіли в групах 2 місця за 3-4 підсумкове місце.

В матчі за 3 місце зустрілись команди ОНЗ Гребінківський НВК та Кожухівська ЗОШ. Гребінківська команда мало декілька гольових моментів, але так і не змогла їх реалізувати. Основний час закінчився з рахунком 0:0. Все вирішувалось в після матчевих пенальті, які точніше пробила гребінківська команда, вона і завоювала третє місце та бронзові нагороди.

В боротьбі за головний приз зійшлись команди Калинівського НВК №1 та Глевахівської ЗОШ. Матч був безкомпромісний та важкий. З рахунком 1:0 перемогу вирвали представники Калинівського НВК №1, а глевахівчани посіли друге місце.

Отже  в фіналі місця розподілились так:

1 місце - Калинівський НВК №1(тренер Онопрієнко О.І.)

2 місце - Глевахівська ЗОШ (тренер Сухомлин О.М.)

3 місце - ОНЗ Гребінківський НВК (тренер Москалюк Н.В. та Машина А.М.)

4 місце - Кожухівська ЗОШ (тренер Некрасов С.В.)

5 місце - НВК «Ковалівська гімназія» (тренер Ярошенко М.І.)

6 місце - Путрівський НВК(тренер Кучма В.М.)

Переможці і призери отримали грамоти і медалі відділу освіти Васильківської РДА та Васильківської районної дитячо-юнацької спортивної школи. Слова вдячності президенту футбольного клубу «Колос» Засухі Андрію Анатолійовичу та дирекції і працівникам НВК «Ковалівська гімназія» за сприяння та допомогу в організації фінальних змагань. 

Переглядів: 421 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів