МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Квітень » 21 » Футбольні змагання школярів Васильківщини
19:25
Футбольні змагання школярів Васильківщини

20  квітня 2016 року відбулись фінальні змагання з футболу за «Кубок пам’яті І.А.Вереньова» серед збірних команд 7-9 класів загальноосвітніх шкіл нашого району, які входять до загальнокомандного заліку XIX-х Спортивних ігор школярів Васильківщини. Вони були організовані відділом освіти Васильківської РДА (начальник Гейко І.М.) та Васильківською районною дитячо-юнацькою спортивною школою (директор Нехта В.В.). Цей турнір започаткований в 2005 році і був присвячений директору Гребінківського міжшкільного виробничого комбінату Вереньову Ігорю Анатолійовичу, який передчасно, в травні 2004 року пішов з життя. Ігор Анатолійович був футболістом і меценатом. Допомагав футболістам Гребінок і всього Васильківського району з виїздом на змагання в різні регіони Київської області.

З минулого року організатори, учасники і судді присвячують ці змагання всім футболістам, тренерам, суддіям, вчителям фізичної культури, кого немає з нами - хто пішов з життя, пам’ятаючи кожного поіменно. Але назва районних змагань з футболу серед школярів залишилась: «Кубок Вереньова І.А.» .

Попередні змагання пройшли в шести територіальних зонах. Всього за «Кубок Вереньова» змагалась 31-а команда із 31-єї  загальноосвітньої школи Васильківського району. В кожній зоні змагання проходили в чесній спортивній боротьбі і тільки переможці, мали право в фіналі позмагатись за Кубок.

Шість переможців зональних змагань прибули в Гребінки на селищний стадіон. На параді відкриття фінальної частини перед учасниками з вітальним словом виступила голова Васильківської районної організації «Самопоміч» - Коваленко Олена Степанівна. Вона привітала спортсменів та побажала перемог. Районна організація «Самопоміч» виступила спонсором змагань.

Шляхом жеребкування  команди  були розподілені на дві групи змагання в яких, проходили по коловій системі.

Група А: 1. Калинівська ЗОШ №1

               2. Кожухівська ЗОШ

               3. Ксаверівська ЗОШ

Група Б: 1. Глевахівська ЗОШ

               2. Путрівський НВК

               3. Мар’янівська ЗОШ

Змагання в групах прийшли в гострій, рівній, безкомпромісній, спортивній боротьбі. Були і невиликі травми, але юні спортсмени продовжували бороться на футбольному полі.  Команди були приблизно одного рівня, явного лідера чи аусайдера не було. По закінченню турніру підсумкова таблиця фінальної частини  районних змагань за «Кубок  Вереньова І.А.» з футболу серед  збірних команд загальноосвітніх шкіл має такий вигляд.

1 місце команда  - Кожухівської ЗОШ (вчитель фізичного виховання Некрасов С.В.)

2 місце команда - Калинівської ЗОШ №1 (вчитель фізичного виховання Онопрієнко О.І.)

3 місце команда - Путрівського НВК (вчитель фізичного виховання Кучма В.М.)

4 місце команда - Мар’янівської ЗОШ

5 місце команда - Глевахівської ЗОШ

6 місце команда - Ксаверівської ЗОШ

На параді закриття змагань та нагородження  переможців, директор  Васильківської районної ДЮСШ Нехта Володимир Васильович, привітав  всіх учасників  змагань, побажав футбольних успіхів і спортивної майстерності. Всі переможці і призери отримали з рук  директора спортивної школи грамоти  та медалі, а команда Кожухівської загальноосвітньої школи - перхідний  «Кубок Вереньова І.А.».

 

Переглядів: 569 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів