МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 6
Гостей: 6
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Червень » 6 » Футбольний турнір до Дня захисту дітей
15:07
Футбольний турнір до Дня захисту дітей

День захисту дітей святкувався в Україні першого червня. У всіх населених пунктах, від маленького села до великих міст, проводились різноманітні культурні і спортивно-масові заходи. Для того щоб, запросити на турнір команди з різних регіонів області і провести у селі Ксаверівка Васильківського району обласний турнір з футболу присвячений Дню захисту дітей, було вирішено проводити його 4 червня.

На дитячий футбольний турнір були запрошені команди з Василькова, Васильківського району, Ставищ та Білої Церкви. Змагання проходили  серед юнаків 2004-2005 та 2006-2007 року народження.

В старшій віковій групі змагалось п’ять команд ,в молодшій шість футбольних команд. На футбольних майданчиках було жарко не тільки від погодних умов, але й від спортивної боротьби яку хлопці вели на кожному клаптику поля. Голосно і завзято їх підтримували вболівальники та батьки ,яких багато зібралось на стадіоні «Дружба» села Ксаверівка.

В підсумку трійка призерів в змаганнях серед команд юнаків 2004-2005 року народження виглядає так:

1 місце - команда ДЮСШ (м.Василькова)

2 місце - команда «ДЮСШ–Зміна» (м. Біла Церква)

3 місце - команда «ДЮСШ–Любомир» (м. Ставище)

В  віковій групі 2006-2007 року народження ,змагання спочатку пройшли в двох групах переможці яких і виявляли сильнішого в фінальній зустрічі, а в матчі за третє місце зустрічались команди ФК «Форвард» (м.Васильків) та «ДЮСШ-Світанок» (Васильківський район - смт Глеваха). Матч закінчився з нічийним результатом, а серії пенальті точніше були хлопці із ФК «Форвард» вони і здобули перемогу.

В фіналі за золоті нагороди серед юнаків 2006-2007 р.н. зустрілись команди ДЮСШ(м.Васильків ) та команда «Освіта –ВР ДЮСШ» ( Васильківський район-смт Калинівка). В напруженому поєдинку з рахунком 2-1 перемогу здобули юнаки з міста Васильків. Отже трійка призерів виглядає так:

1 місце - команда ДЮСШ (м.Василькова)

2 місце - команда «Освіта – ВР ДЮСШ» ( Васильківський район - смт Калинівка)

3 місце - команда ФК «Форвард» (м.Васильків).

На параді закриття змагань та нагородження переможців і призерів з словами привітання до всіх звернувся виконавчий директор федерації футболу Київської області Наливайко Василь Богданович, який вручив  дітям футбольні м’ячі та подарунки від Київської обласної федерації футболу.

Всі переможці і призери отримали грамоти та медалі з рук головного спеціаліста відділу освіти Васильківської РДА Терещенко Василя Васильовича, директора Васильківської районної ДЮСШ Нехти Володимира Васильовича, директора ДЮСШ «Світанок» Приймака Олександра Васильовича.

Вітаємо всіх з перемогою!!!

Переглядів: 535 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів