МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Лютий » 7 » Інноваційні освітні технології у вивченні англійської мови
12:14
Інноваційні освітні технології у вивченні англійської мови

Одним із пріоритетних напрямів реформування освіти, визначених Державною національною програмою «Освіта. Україна ХХІ сторіччя», є необхідність «досягнення якісно нового рівня у вивченні іноземних мов». 

Використання сучасних технологій навчання на уроках англійської мови є необхідним, адже воно підсилює мотивацію учнів до вивчення мови, сприяє формуванню комунікативної, соціокультурної, інтелектуальної, мовної та мовленнєвої компетенцій.

06 лютого 2019 року на базі Гребінківського НВК був проведений методичний практикум з теми «Сучасні методичні технології у вивченні іноземних мов». Досвідом роботи і своїми професійними родзинками поділилася учитель англійської мови Мельник Олена Миколаївна. 

Олена Миколаївна базує свої уроки на тому, що навчальний матеріал легше засвоюється й найдовше зберігається в пам’яті в тому випадку, коли учень не пасивно сприймає те, що говорить учитель, а активно діє під час вивчення матеріалу.

Вагомий внесок у підготовку і проведення заходу зробили усі вчителі кафедри іноземних мов: Рожкова Тамара Миколаївна, Кириленко Юлія Борисівна, Гурська Інна Володимирівна, Ковшоба Юлія Петрівна. Особлива подяка директору НВК Сілецькій Оксані Василівні та заступнику з навчально-виховної роботи Гук Ганні Григорівні за допомогу в організації та проведенні практикуму.

Сучасному вчителю важливо знати новітні методи викладання іноземної мови, спеціальні навчальні техніки та прийоми, щоб оптимально підібрати той чи інший метод викладання відповідно до рівня знань, потреб та інтересів учнів.
 

Переглядів: 425 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів