МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 4 » “Я вдячний Богові за маму”
20:38
“Я вдячний Богові за маму”

Відшуміла зима лютими морозами, відхурделила сніжними віхолами, а на зміну їй прийшла чарівна красуня-весна. Тож недаремно саме вона увібрала в себе одне з найкращих свят.

2 березня 2016 року в Гребінківській гімназії напередодні Міжнародного жіночого дня  відбувся  святковий  захід   “Я вдячний Богові за маму”.

Присутніх у залі мам тепло привітали  депутат Київської обласної ради  Наталія Миколаївна Юрович, Голова Васильківської  районної  ради   Наталія Олександрівна Баласинович, Гребінківський селищний голова Наталія Сергіївна Збаращенко, заступник селищного голови Лариса Борисівна Осьмак, директор Гребінківської гімназії Роман Валерійович Засуха.

Готуючись до свята, учні писали листи мамам, власноруч монтували відеоролики-звернення до мами, створили виставку робіт-аплікацій весняних квітів. Художні номери були сповнені глибоким ліризмом, слова, які звучали зі сцени, не залишили байдужими жодного з присутніх в залі.

Лейтмотивом заходу були слова з відомої пісні «Малесенькі долоньки сина чи доньки рідніші за все…».  На згадку своїм  мамам та бабусям діти подарували символічні долоньки – символ любові та вдячності.

Мама… матінка... матуся… Безліч дорогих серцю слів можна сказати про маму. Для кожного з нас ― це найближча і найрідніша людина у всьому світі. Скільки б років вам не було, як би далеко ви з мамою один від одного не жили  - все одно ближчої людини, ніж мама, у вас ніколи не буде.

Зичимо всім мамам, бабусям  здоров’я із дзвінкої криниці, хліба запашного з української пшениці, рум’янців від калини, щоб були у настрої кожної днини!

Переглядів: 606 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів