МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Грудень » 11 » Яскраві барви «Новорічної композиції»
14:58
Яскраві барви «Новорічної композиції»

Усі ми з нетерпінням чекаємо новорічних свят, намагаємось створити вдома і в своєму навчальному закладі атмосферу загадковості, чарівності, піднесеності.

Це з успіхом продемонстрували учасники традиційної районної новорічно-різдвяної виставки, яка відбулася в Калинівському філіалі Васильківського районного ЦДЮТ і проводилась в рамках Всеукраїнської виставки-конкурсу «Новорічна композиція».

Мета виставки: пропаганда серед учнівської молоді бережливого ставлення до природи, формування практичних умінь та навичок по виготовленню новорічно-різдвяних композицій, залучення молодого покоління до процесу відтворення традиційного українського народного мистецтва.

На виставці були представлені роботи, виконані вихованцями ЦДЮТ та учнями загальноосвітніх навчальних закладів району за номінаціями: «Стилізована ялинка», «Новорічний букет», «Новорічна композиція» «Новорічний вінок», «Сюжетна композиція», «Новорічна картина чи колаж», «Новорічний подарунок».

Для більшості конкурсних робіт характерна висока майстерність виконання, вміле використання народних та сучасних традицій.

Виставка охоплює майже всі напрямки декоративно-ужиткового мистецтва: художню вишивку, м’яку іграшку, вироби з тіста, бісероплетіння, вироби з природних матеріалів, фітодизайн, колаж, в’язання спицями, гачком, тощо.

Журі підвело підсумки та визначило переможців і призерів виставки. Кращі роботи рекомендовано до участі в обласному етапі «Новорічної композиції».

Нехай новорічні свята принесуть радість і затишок у ваші домівки, подарують щастя, здоров’я та запас гарного настрою на цілий рік! З результатами виставки можна ознайомитись на сайті Васильківського районного ЦДЮТ http://cdut-vasrajon.at.ua .

Переглядів: 486 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів