МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 2 » Калейдоскоп зимових канікул школярів Васильківщини
10:17
Калейдоскоп зимових канікул школярів Васильківщини

Ось і наступив останній день зимових канікул. Школярі Васильківщини, сповнені енергії, незабутніх вражень, нових творчих задумів розпочинають друге півріччя 2014-15 навчального року.

Протягом канікул працювали творчі об’єднання Васильківського районного ЦДЮТ і вихованці закладу брали участь у різноманітних конкурсах, змаганнях, виставках, дитячих ранках.

З 2 по 6 січня 2015 року вихованці ЦДЮТ та учні Гребінківської , Глевахівської та інших загальноосвітніх шкіл району побували в екскурсійній поїздці по зимовому Закарпаттю, випробували свої можливості в швидкісному спуску на гірськолижній базі біля села Пилиповець  Міжгірського району.

Юні краєзнавці  гуртка «Лідер-клуб» разом з учнями Мар’янівської ЗОШ І-ІІІ ст. здійснили подорож по Шевченківських місцях на Васильківщині; побували на курганах «Переп’ят» і «Переп’ятиха», в розкопках яких брав участь Т.Г.Шевченко; відвідали  та поспілкувались з членами родини Двічі Героя соціалістичної праці Г.О.Гук; вшанували пам’ять видатного земляка І.С.Козловського, побувавши на екскурсії в його хаті-музеї.

Учасники вокально-хорової студії «Калинонька» 11 січня 2015 року побували в Національному театрі опери і балету ім.Т.Г.Шевченка в місті Києві та переглянули балет П.І.Чайковського «Лускунчик».

Організовано і творчо провели канікули вихованці гуртків рукоділля. Вони відвідали виставку ляльок-мотанок, виготовлених А.М.Аландаренко – керівником гуртка «Театр мод» ЦДЮТ, зустрічались на майстер-класах з народними умільцями та майстрами народних ремесел.

Протягом всіх канікул діти Васильківщини не залишалися байдужими до подій, які відбуваються на сході України. Вони писали листи, через волонтерів передавали малюнки і обереги, брали участь у формуванні посилок з новорічними і різдвяними подарунками для воїнів АТО. Учні Дослідницької ЗОШ , разом з педагогами, плели маскувальні сітки для потреб учасників бойових дій.

З понеділка, після зимових канікул, сідають за парти діти Васильківщини. Вони переконані, що незабаром над Україною буде чисте і сонячне  небо, не будуть лунати постріли і рватись снаряди, наступить мир.

Переглядів: 499 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів