МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Жовтень » 19 » Кубок Васильківського району з футболу серед юнаків!!!
14:07
Кубок Васильківського району з футболу серед юнаків!!!

18 жовтня відбулись змагання за  Кубок  Васильківського району з футболу серед збірних команд 10 -11 класів загальноосвітніх шкіл. Вони проходили за підтримки голови Васильківської районної державної адміністрації Одинця Владислава Івановича, селищного голови Калинівки Олексенко Юлії Олексіївни та кандидата в депутати Васильківської районної ради Сучка Павла Анатолійовича. Організували і провели ці змагання: відділ освіти Васильківської районної державної адміністрації (начальник Гейко І.М.) та Васильківська районна дитячо-юнацька спортивна школа ( директор Нехта В.В.)
В фінальній стадії змагань взяли участь команди Глевахівської ЗОШ, Калинівська ЗОШ №1, Кодаківська ЗОШ та НВК «Коваліська гімназія». Змагання проходили на новому стадіоні селища Калинівка. Прекрасна осіння  погода була на боці юних футболістів.

На параді відкриття учасників змагань привітали з початком змагань та побажали успіхів: кандидат в депутати Київської обласної ради  Одинець В.І., кандидат на посаду селищного голови смт Калинівка Олексенко Ю.О. та  ветеран футболу кандидат в депутати Васильківської районної ради Сучок П.А. Всі виступаючі, підтвердили своє бажання розвивати фізичну культуру  в районі та проводити більше змагань для молоді, яка займається спортом і веде здоровий спосіб життя.

Розпочалась боротьба за Кубок Васильківщини напруженою і безкомпромісною боротьбою на кожній частині футбольного поля. Команди змагались по колові системі,що давало змогу  зіграти з кожним суперником. Всі команди були сильні і рівні по своїй підготовці, але перемогу і Кубок Васильківського району серед збірних команд 10 -11 класів загальноосвітніх шкіл дістався найсильнішим.

На параді закриття переможці і призери отримали заслужені нагороди з рук ветерана спорту Сучка П.А. та почесного працівника  фізичної культури та спорту України  Кучми В.М. Третє місце і бронзові нагороди отримали юнаки з села Ковалівка. Друге місце посіли хлопці з Калинівської ЗОШ №1, вони були нагороджені срібними медалями. Кубок району серед юнаків та золоті нагороди виборола  сильна, злагоджена команда Кодаківської загальноосвітньої школи.

Переглядів: 566 | Додав: RMK | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів