МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Червень » 17 » Літній мовний табір «Camomile»
18:13
Літній мовний табір «Camomile»

​Знаєш, скільки справ у літа?

Їх усіх не полічити!

Треба нам підсмажить спини,

Ніс убрати в ластовиння,

Накупати нас у річці

Наперед на три сторіччя,

Та іще подарувати

Лісу й лугу буйні шати.

Словом, справ — не полічити!

Та найбільше треба літу,

Щоб зуміли я і ти

Набагато підрости!

Саме з цим гаслом 2 червня 2015 року на базі НВК «Ковалівська гімназія»  відбулося урочисте відкриття літнього мовного табору «Camomile».

Хорошим настроєм, веселими піснями, повітряними кульками наповнилося шкільне подвір'я. Звучали на лінійці слова привітання учасникам зміни від директора НВК «Ковалівська гімназія» Бондаренко Людмили Анатоліївни, начальника табору Третяк Людмили Василівни, батьків.

Дітей ознайомили із планом заходів, розпорядком дня, правилами перебування у таборі.

Також, в перший день роботи мовного табору, вчитель англійської мови, Бараненко Наталія Вікторівна, провела конкурс малюнків на асфальті “Sunny Summer”.

3 червня діти вивчали нові слова та перевірили свої знання за допомогою вікторини «Clever Child».

04.06 учасники літнього мовного табору “Сamomile’’ здійснили поїздку до критої ковзанки “Льодовий період’’, яка знаходиться у місті Біла Церква. Всі діти були задоволені поїздкою, отримали неймовірні враження від занять зимовими видами спорту та гарно провели час.

Під час поїздки, з учасниками табору були проведені веселі розваги ‘‘Ice skating’’, що сприяло вивченню учнями нових англійських слів, збагаченню словникового запасу та розширенню кругозору дітей.

5.06 юні дослідники виконали проектну роботу «My favorite animal». Кожен учень намалював свою улюблену тваринку та розповів про неї. Діти були задоволені вдало виконаною роботою та самостійно оцінили свої роботи. Перемогла дружба!

08.06 учні прийняли участь в спортивно-розважальній грі «The best Sportsmen», цінність якої полягає у тому, що вона викликала позитивні емоції, почуття задоволення, життєрадісність, активність, позитивно вплинула на психічний та фізичний розвиток дітей.

Найбільше учням сподобалась гра-пантоміма «Crocodile» (09.06), де вони без слів, але за допомогою жестів зображали тваринок та відгадували їхні назви англійською мовою. Це сприяло кращому засвоєнню нових слів та повторенню раніше вивченого матеріалу.

10.06 діти з цікавістю виконали проектну роботу «My favorite cartoon’s hero», в якій розповідали про свого улюбленого казкового героя. Найкращі роботи були в учнів 4 класу.

11.06 після смачного сніданку, вихованці мовного табору вивчали веселі англійські пісні «Funny Songs». Найкращими виконавцями стали учні 3 та 1 класів. Після цього учні здійснили поїздку до найбільшого та найстарішого дендрологічного парку України, який знаходиться в місті Біла Церква. Саме в цьому парку знаходиться канатна дорога на якій діти із задоволенням та цікавістю перемагали свій страх висоти та отримали заряд позитивних емоцій.

12.06 школярі здійснили захоплюючу подорож до села Буки «Young Travelers», Київської області, де розташований мальовничий ландшафтний парк. Під час екскурсії діти завітали на Поляну казок з дуже цікавими казковими фігурами і міні-зоопарком, де живуть лев, ведмеді, олені, вовченята, страуси та інші тварини.

За час роботи мовного табору школярі покращили свій рівень знань з англійської мови, вивчили багато нових та цікавих слів, веселих дитячих пісень, погралися в невідомі раніше ігри. Час в таборі пролетів дуже швидко, але враження та пережиті емоції запам’ятаються дітям на все літо. 

 

Переглядів: 831 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів