МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Лютий » 4 » Міжнародний проект «Жирафа Рафа» та розвивально-пізнавальний журнал «Жирафа Рафа» запрошують вихованців ДНЗ, учнів початкової школи
16:38
Міжнародний проект «Жирафа Рафа» та розвивально-пізнавальний журнал «Жирафа Рафа» запрошують вихованців ДНЗ, учнів початкової школи
Шановні працівники освіти!

Міжнародний проект «Жирафа Рафа», який поєднує в собі розвивально-пізнавальні журнали для дітей віком від 3 років, від 5 років, віртуальний клуб педагогів, батьків та дітей - www.rafaclub.net, родинні свята «Жирафа Рафа скликає друзів» і комп’ютерні розвивальні диски, оголошує про проведення дитячого конкурсу «Безпечна країна очима дитини».
      Організатор: Міжнародний розвивально-пізнавальний журнал для дітей «Жирафа Рафа». За підтримки: Київського Палацу дітей та юнацтва.

Конкурс дитячої творчості «Безпечна країна очима дитини» проводиться згідно із Законом України "Про освіту", "Про дошкільну освіту", "Про охорону дитинства" та іншими нормативними актами у галузі дитинства, відповідно до Базового компоненту дошкільної освіти України та ґрунтується на основних положеннях Міжнародної конвенції ООН про права дитини.

Метою проведення цього конкурсу є популяризація знань, умінь та навичок підростаючого покоління у питаннях особистої та суспільної безпеки, основ здоров’я, а також розвитку творчої діяльності, художньої уяви, фантазії під час створення власних роботі, працелюбності, ініціативності, активності та самореалізації дошкільнят та учнів початкової школи.

Конкурс проходить по всій території України і розрахований на вихованців ДНЗ, учнів початкової школи та їхніх педагогів і батьків.

Термін проведення – з 1 грудня 2012 р. по 15 квітня 2013 року.

Просимо Вашої інформаційної підтримки у проведенні конкурсу дитячої творчості «Безпечна країна очима дитини», а саме довести до відома педагогічних працівників дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів про умови проведення конкурсу.


Детальна інформація на сайті www.rafaclub.net, за телефоном: (044) 498-28-05, e-mail: info@rafaclub.net

З повагою,
керівник проекту
Шусть Юлія Степанівна

Переглядів: 1221 | Додав: Ірішка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів