МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Червень » 2 » На фініші навчальний рік – на старті літні канікули
09:29
На фініші навчальний рік – на старті літні канікули

Останній тиждень 2014/15 н.р.  у Ксаверівській школі був дуже активний. Кожен день був детально розпланований. Реалізовано не один проект.

26 травня. за планом роботи органів учнівського самоврядування відбулися вибори, де учні обрали нового голову ради шкільної учнівської організації «Крок у майбутнє» - ученицю 7 класу Сулиму Ярославу, інавгурація якої відбулася на «Останньому дзвінку».

27 травня 4-класники радо стрічали гостей, адже у них випускний  "Прощавай, початкова школо". Свято було наповнене приємними емоціями, адже учні заочно подорожували часом з самого початку їхнього шкільного життя.

28 травня у школі був організований шкільний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») серед учнівської молоді 5-10 класів. 5 роїв виконували стройові вправи у виді «Стройовий впоряд», змагались  у виді «Перетягування линви», за козацькою легендою шукали ключові слова для розв'язання прислів'я тощо.

29 травня пролунав "Останній дзвінок - 2015", де   лунали вітання директора Мішиної Л.В. та голови сільської ради Дубовика В.І. Урочисто було відзначено похвальними листами, грамотами та кубками відмінників та найактивніших учнів.   30 травня пройшов "Випускний вечір - 2015".  З короваєм та українським рушником проводжали випускників в доросле життя батьки та вчителі. Директор школи Мішина Л.В. та заступник з н/в роботи Пономаренко О.В. вручили атестати та грамоти випускникам.  На святі були присутні заступник голови Васильківської РДА Черпак В.Ф. та  голова сільської ради Дубовик В.І., які теплими словами привітали випускників і побажали гарної дороги, злетів, реалізації поставлених цілей.
Прекрасні танці хореографічного колективу "Феєрія" (керівник Шевченко А.Г.), патріотичні пісні у виконанні Бачінської Анастасії, Лопатень Віталії, Терещенко Діани, вірші лунали в подарунок всім присутнім в залі. Під звуки прощально вальсу  випускники прощалися зі школою.

2 червня у школі стартувала навчальна практика з відзначення міжнародного дня захисту дітей   під назвою "Моє щасливе мирне дитинство", створивши святкову атмосферу для діток: конкурс пісні, вірша, танцю. Конурс "Малюнок на асфальті" проходив за темою "Ми за мир".

Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

Детальніше на сайті Ксаверівської ЗОШ І-ІІІ ст. http://ksaverivkaschool.jimdo.com/

Переглядів: 972 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів