МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Червень » 1 » На п’єдесталі творчості – діти Васильківщини!
15:33
На п’єдесталі творчості – діти Васильківщини!

Діти – наш найдорожчий скарб, майбутнє нашої держави і кожного з нас.

Світ дитинства – чудовий і ні з чим незрівнянний. Це – світ доброти і радості, безмежного щастя і творчості.

1 червня завершується навчальний рік у творчих об’єднаннях Васильківського районного ЦДЮТ. Паралельно з навчанням дітей проходив процес реформування закладу, пошук раціональних ідей функціонування та запровадження нових педагогічних технологій щодо творчого, фізичного, соціального розвитку дітей та юнацтва, формування у них навичок здорового способу життя. Життєдіяльність ЦДЮТ базувалась на передачі вихованцям соціальних цінностей, становлення у них здатності шукати, знаходити та стверджувати сенс свого життя.

У 2016-17 навчальному році в творчих об’єднаннях ЦДЮТ навчалися 2169 вихованців з 27 населених пунктів району. Діти оволодівали навичками вокального і хореографічного мистецтва, займалися спортом і туризмом, досліджували історію та природу рідного краю, моделювали та конструювали, вивчали та відтворювали кращі національні традиції майстрів народних ремесел Васильківщини.

Результатом наполегливої щоденної праці вихованців та педагогів стали високі результати, яких досягли діти, беручи участь у міжнародних, всеукраїнських, обласних та районних масових заходах для дітей та юнацтва.

Вихованці народної театральної студії «Ассоль» (керівник Андрієнко І.Ю.) стали володарями гран-прі Міжнародного фестивалю театрального мистецтва «Підкори сцену». На Всеукраїнському фіналі дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») отримав перемогу рій «Молода Січ» Ксаверівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, в складі якого були вихованці ЦДЮТ (керівник Шевченко К.Г.). Переможцями Всеукраїнської виставки-конкурсу образотворчого та декоративно-вжиткового мистецтва «Знай і люби свій край» стали вихованки ЦДЮТ Ляшок Софія, Шадура Вікторія, Фердерер Ольга, Сідєльнікова Світлана (керівники Гашенко О.П., Ляхоцька Л.В., Балюк С.П.). Відзначені дипломами переможців: Всеукраїнської акції «Годівничка», Всеукраїнської виставки-конкурсу науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість тобі, Україно!» стали відповідно колектив вихованців гуртка «Лідер-клуб» (керівник Шевченко К.Г.) та Кибукевич Артем (керівник Муренко С.П.). Призові місця на: Всеукраїнському конкурсі дитячих фоторобіт «Моя Україно!», Всеукраїнському фестивалі дитячих духових оркестрів «Армія – дітям» та Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка «Україна – Європейська держава» посіли відповідно Долотцев Олександр (учень Застугнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, голова ради дітей Васильківщини), зразковий духовий оркестр ЦДЮТ (керівник Лопатюк Ю.В.) та Овдієнко Наталія (учениця Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, керівник Круглик С.В.). За участь у Всекраїнському конкурсі «Юний дослідник» відзначений Іванченко Андрій (учень Погребівського НВК, керівник Красніков В.К.).

Успішно виступали наші вихованці на обласних змаганнях, конкурсах та фестивалях. 102 з них були відзначені грамотами департаменту освіти та науки Київської облдержадміністрації та КЗ КОР ЦТДЮК, виборовши: перших місць – 39, других місць – 31, третіх місць – 23. За участь отримали нагороди 9 вихованців.

Творча юнь Васильківщини відчуває постійну підтримку та піклування з боку начальника відділу освіти Васильківської РДА Гейко І.М., голови районної ради Баласинович Н.О., голови райдержадміністрації Одинця В.І.

Колектив педагогів та вихованців ЦДЮТ висловлює щиру вдячність начальнику служби у справах дітей та сім'ї Васильківської РДА Кощей К. Ю., за сприяння в оздоровленні творчо обдарованих дітей та Корсунському В.В. – раднику голови Васильківської районної ради за організацію пропаганди дитячої творчості, здорового способу життя та розвитку дитячого туризму на Васильківщині.

Переглядів: 561 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів