МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Жовтень » 16 » На Васильківщині стартувала гра «Сокіл» («Джура») – 2019!
15:53
На Васильківщині стартувала гра «Сокіл» («Джура») – 2019!

Відповідно до плану роботи Васильківської РДА, з метою відзначення Дня захисника України, Дня українського козацтва, організації в районі старту Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») 14 жовтня 2018 року в центральному парку смт Калинівка відбувся районний патріотичний фестиваль «Об’єднані Україною». В програмі фестивалю проходила дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Загартовані», в якій взяли участь учні закладів загальної середньої освіти району в складі роїв-учасників гри «Сокіл» («Джура»).

Програма гри була насичена та різноманітна, спрямована на згуртування, підготовку юнацтва до захисту Вітчизни та на гартування національно-патріотичного духу. Вона включала в себе елементи цивільної оборони, тактичної медицини, вогневої та фізичної підготовки, смугу перешкод, вміння облаштувати привал, інтелектуальні конкурси та ін.

Організатором та ведучим гри був Чайківський Ігор Олегович – заступник директора Васильківського районного ЦДЮТ. Йому допомагали, працюючи на локаціях, працівники ЦДЮТ: Кушніренко М.В., Шевченко А.Г., Руденок Ю.Ф., Шевченко К.Г., волонтери, а також джури з роїв Калинівської ЗОШ № 2 та ОНЗ Калинівський НВК № 1.

В грі, поряд із школярами, взяли участь учасники бойових дій в зоні АТО.

Учасників гри та всіх присутніх гостинно пригощали смачною кашею з польової кухні, піснями і танцями вітали юні митці Васильківщини. Гра проходила в атмосфері дружби, взаємодопомоги, гартування командного духу.

Переможцем гри стала команда старшокласників Застугнянської ЗОШ І-ІІІ ст., яка отримала кубок та перехідний прапор гри. Друге місце посіли джури ОНЗ Путрівський НВК, а третє – рій «Молода Січ» Ксаверівської ЗОШ І-ІІІ ст.

А напередодні Дня українського козацтва та Дня захисника України заходи патріотичного спрямування з нагоди старту Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») відбулися в більшості закладів загальної середньої освіти району. Зокрема – в Ксаверівській ЗОШ І-ІІІ ст., в Плесецькій ЗОШ І-ІІІ ст., ОНЗ Гребінківський НВК та ін. відбулися «Козацькі забави», конкурси впоряду та виконання патріотичної пісні, змагання на «смузі перешкод».

Гра «Сокіл» («Джура») - 2019 на Васильківщині стартувала!

Переглядів: 371 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів