МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 2 » «Нам є що захищати»
09:35
«Нам є що захищати»

26 лютого в Плесецькій ЗОШ І – ІІІ ступенів відбувся патріотичний захід «Нам є що захищати», посвячений річниці памяті героїв  Небесної сотні та вшанування бойових подвигів сучасних захисників  Вітчизни – воїнів АТО.

Метою заходу  є привернення уваги молодого покоління до глибокого осмислення героїчної історії України і рідного краю; виховання в учнів почуття  патріотизму, національної свідомості, захоплення бойовими подвигами бійців АТО.

На заході були присутні родини воїнів – односельчан, військовий капелан, настоятель храму УПЦ отець Павло, сільський голова, громадськість села.

Із завмиранням серця під звуки «Плине кача» перед очима промайнули кадри подій на майдані під час  Революції Гідності та кадри АТО. Хвилиною мовчання учасники заходу та гості вшанували пам’ять героїв Небесної сотні та загиблих воїнів АТО.

Нікого не залишили байдужими виконання пісень «Виростеш ти сину» і «Льон цвіте» у виконанні вчителів Плесецької ЗОШ І – ІІІ ст.. Малицької Н. С. та Андросенко В. П.. Глибоко в серце кожному лягли слова віршів, що прозвучали з вуст вчителів та учнів школи. З цікавістю присутні переглянули виставку фотографій бійців з фронту.

Волонтери с. Плесецьке, які з першого дня Майдану підтримували наших патріотів, передали каску для шкільного музею з будинку профспілок України з побажанням, щоб ніхто в нашій країні не одягав їх та настав мир і спокій у нашій державі.

За словами батьків, вчителів, односельчан ці воїни є звичайними людьми мирної праці, але в тяжкий для країни час кожен з них з готовністю пішов захищати її. 

Переглядів: 630 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів