МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Грудень » 20 » Наслідуємо традиції народних умільців Васильківщини
14:59
Наслідуємо традиції народних умільців Васильківщини

В Калинівському філіалі Васильківського районного ЦДЮТ відбулася виставка дитячих робіт «Скарби рідного краю», яка проводилася в рамках Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-вжиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

Виставка проводилась з метою виявлення й підтримки юних умільців в різних напрямах декоративно-вжиткового мистецтва, розвитку й популяризації народних ремесел серед дітей та учнівської молоді, продовження традицій народних умільців Васильківщини. А також мала сприяти духовно-моральному, естетичному вихованню та допомозі у професійному самовизначенні вихованців ЦДЮТ та учнів загальноосвітніх навчальних закладів району.

Під час оцінювання робіт учасників (а їх було 52) журі враховувало: художній рівень, сучасну спрямованість, композиційну досконалість, рівень володіння технікою виконання, матеріалом, багатство індивідуальних творчих прийомів, якість оформлення та творчий підхід.

Переможцями виставки в різних номінаціях стали: Момот Олександра, Зінов’єва Богдана та Протас Нікіта, учні Калинівської ЗОШ № 2, Горлова Олександра, учениця Устимівської ЗОШ, Діденко Владислав та Ткачук Наталія, учні Глевахівської ЗОШ, Янкевич Владислава, Медушевський Юрій, Манвелян Соня та колектив вихованців гуртка «Цікаве лозоплетіння» ЦДЮТ, Сідельникова Світлана, учениця ОНЗ Гребінківський НВК, Корчинська Юлія, учениця Тростинського НВК.

Переможці та призери нагороджені грамотами відділу освіти Васильківської РДА та ЦДЮТ, а їх кращі роботи рекомендовані до участі в обласному етапі виставки «Скарби рідного краю».

Переглядів: 412 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів