МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 14 » Новорічна майстерня
20:37
Новорічна майстерня

Нещодавно в Погребівському НВК проходив конкурс – виставка «Новорічна композиція» та «Український сувенір». Приємно відзначити, що активність у цьому заході дуже висока не лише дітей, а й батьків, братів, сестер, хрещених батьків та навіть сусідів. Кожен хотів, щоб робота школяра виборола першість, тому і просили допомогти рідних у цій відповідальній справі.

Пам’ятаємо, як три року тому ці конкурси проводилися мляво та й вислуховувати доводилося різне: «Кому це потрібно?», «Навіщо?», «Вам нічого робити?», «Морочите голову!». А тепер голова болить уже від того, що зробити цікавого, де подивитися ідеї заходу.

Згадуємо випадок, коли матуся одного з наших учнів, поїхавши в Київ, спеціально ходила по магазинах сувенірів, щоб знайти оригінальний задум роботи. Звісно, що це не може залишати нас байдужими і сумніватися у доцільності цих заходів.

Цікаво спостерігати, як учні потайки вирішують, що будуть представляти, тримаючи «за сімома замками» таємницю виготовлення робіт. Школа поринає у режим спец штабу, а учні, напевно, і під тортурами не розголосять секрети. Кожен поглядає на іншого з німим питанням «»А що ти будеш презентувати?», намагаючись прочитати думки товариша. Одним словом, цікаво!

В цьому році багато робіт були виготовлені у вигляді композицій будиночків, святкового подвір’я та казкових персонажів. Оригінальністю задуму відзначилася робота учениці 3 класу Дерлеменко Анастасії, котра із звичайнісінької використаної лампочки виготовила Сніговичка. Активно проявили себе і учні 1 класу, які представили і колективну роботу, і власні композиції. Не обійшлося і без «веселої компанії» пінгвінів, виготовлених із пластикових пляшок учнями 9 класу. Неповторною була робота Біденко Діани, учениці 3 класу «Новорічний килимок», виготовленої із сірників. Можна і далі продовжувати цей список. 

За рішенням журі, переможцями у шкільному етапі конкурсу-виставки стали 8 учнівських робіт, а призерами у районному етапі – 7, а одна робота буде представлена на області. Так тримати! Бажаємо перемог!

 

Переглядів: 721 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів