МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Квітень » 1 » НВК «Ковалівська гімназія» знову зустрічала гостей
20:50
НВК «Ковалівська гімназія» знову зустрічала гостей

26-31 березня 2016 року на Київщині перебуває делегація лідерів учнівського самоврядування зі звільнених територій Донецької та Луганської областей. Візит делегації здійснено в рамках співпраці закладів освіти Київської, Донецької та Луганської областей з метою  культурної та соціальної консолідації українського суспільства, встановлення тісних контактів між активною молоддю задля розбудови цілісної суверенної України. 30 березня гостей приймав НВК «Ковалівська гімназія»

Діти-переселенці та їх родини, на сьогоднішній день, є одними з найуразливіших категорій населення. Адже вони змушені зустрічатися із травматичними і стресовими ситуаціями значно частіше. Ці ситуації впливають на дитину в період її розвитку та становлення,  порушуючи нормальні процеси формування  особистості. Пережитий травматичний досвід впливає на особливості поведінки, міжособистісні відносини, відносини в шкільному колективі та, власне, на самооцінку. Травмуючі обставини залишають дитину без стабільного, безпечного  оточення.  Батьки не можуть приділяти вихованню і проблемам дітей стільки ж уваги, скільки приділяли раніше, так як самі переживають тяжкий стрес. Тому діти переселенці часто вимушені самотужки долати свої соціально-психологічні проблеми та адаптуватися до нового колективу у шкільному середовищі.  Але для успішної  їх адаптації  в новому оточенні дітям крім матеріальної підтримки потрібно створити соціально-культурний дружній простір. Нашою метою було налагодження мирного діалогу у навчальному закладі між вимушеними переселенцями та нашими вихованцями. Директор НВК «Ковалівська гімназія»  Людмила Анатоліївна Бондаренко привітала дітей-лідерів ,ознайомила з історією закладу, побажала гарного часу проведення.

За час перебування у нашому закладі діти булим глядачами концерту художньої самодіяльності, активними учасниками діалогу за круглим столом, бесіда була невимушеною, адже відбувалася під час   чаювання із  солодощами, вони стали тимчасовими вихованцями гуртка «Фітодизайн», де виготовляли  собі на пам'ять бутоньєрки з природнього матеріалу, а навчала їх це робити керівник гуртка Тихоненко Людмила Вікторівна. Учні НВК «Ковалівська гімназія» були раді знайомству з новими друзями.

  

Переглядів: 558 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів