МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Березень » 14 » Обласне заняття школи новопризначених завідуючих та методистів районних, міських НМЦ, методичних центрів, кабінетів Київської області
15:44
Обласне заняття школи новопризначених завідуючих та методистів районних, міських НМЦ, методичних центрів, кабінетів Київської області

13 березня 2019 року на базі Гребінківської гімназії Васильківського району було проведено обласне заняття школи новопризначених завідуючих та методистів районних, міських науково – методичних центрів, методичних центрів, кабінетів Київської області з теми «Планування роботи регіональних методичних служб, планування методичної роботи закладів загальної середньої освіти».

Організаторами даного заходу були працівники відділу координації методичної роботи та неперервної педагогічної освіти КНЗ КОР КОІПОПК , а саме: Галашевська Світлана Вікторівна, завідувач відділу та Вихристенко Жанна Володимирівна, методист відділу.

Засідання розпочала Світлана Вікторівна, яка презентувала питання нормативно – правового забезпечення науково – методичної роботи як складової системи післядипломної освіти та механізм діагностування професійних потреб, запитів педагогічних, керівних кадрів.

На засіданні заняття школи Андрикевич Ірина Валеріївна, завідуюча Васильківським районним методичним кабінетом відділу освіти ділилась досвідом роботи з колегами області та презентувала  сучасну модель районної методичної роботи, яка вже є в дії. Також відповідала на питання, які хвилювали малодосвідчених колег.

Так як захід відбувався у стінах Гребінківської гімназії, Засуха Роман Валерійович, директор закладу  презентував оновлену гімназію та провів екскурсію.

Токар Олена Петрівна, заступник директора ділилась досвідом з теми «Методична робота у закладі освіти: від форм організації до успішного педагога» .

На засідання заняття завітала Збаращенко Наталія Сергіївна, голова Гребінківської селищної ради. Вона розповіла про досягнення, перспективи смт. Гребінки та побажала слухачам обласної школи плідної роботи.

Наостанок учасники заходу обговорили нагальні питання та прийшли до висновку, що такі заходи, де досвідчені завідуючі, методисти РМК повинні ділитись практичним досвідом своєї роботи  з молодими, малодосвідченими колегами Київщини, потрібні та актуальні.

Дякую КОІПОПК (відділу координації) за довіру та можливість презентувати досвід колективу (моїх колег – методистів) Васильківського РМК на обласному рівні!

Переглядів: 407 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів