МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Грудень » 15 » Обласний майстер-клас з теми «Аксесуари та прикраси (елементи декору) в українському етнічному стилі»
14:26
Обласний майстер-клас з теми «Аксесуари та прикраси (елементи декору) в українському етнічному стилі»

12 грудня 2018 року на базі ОНЗ Гребінківський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» Васильківської РДА відбувся обласний майстер-клас Войтенко Світлани Іванівни, учителя обслуговуючих видів праці даного освітнього закладу з теми «Аксесуари та прикраси (елементи декору) в українському етнічному стилі» для вчителів трудового навчання (обслуговуючих видів праці).

Робота майстер-класу розпочалась із презентації навчального закладу директором школи О.В. Сілецькою, в.о.директора закладу.

Про організацію та зміст діяльності майстер-класу розповіла О.І. Сацюк, завідувач відділу трудового навчання КНЗ КОР «КОІПОПК».

Під час теоретичної частини Світлана Іванівна ознайомила учасників майстер-класу з історією виникнення та класифікацією вінків. Особливий акцент вчитель зробила на композиційних складових вінка, їх символіці та значенні, регіональних відмінностях.

Під час практичної частини майстер-класу учасники опановували технологію виготовлення різдвяного вінка. По завершенню роботи вчителі взяли активну участь в обговоренні результатів роботи.

Слухачі обласного майстер-класу висловили щиру вдячність за  високий рівень організації, навчально-методичний супровід та професіоналізм у проведенні обласного майстер-класу працівникам методичного кабінету відділу освіти Васильківської РДА та ОНЗ Гребінківський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» Васильківської РДА.

Особливі слова похвали і вдячності прозвучали на адресу Світлани Іванівни Войтенко – за її доброзичливість, майстерність, гостинність а головне за мотивацію вчителів до подальшої професійної діяльності та самоосвіти.

КНЗ КОР «КОІПОПК»

Переглядів: 412 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів