МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Червень » 16 » Обласний турнір з футболу
12:15
Обласний турнір з футболу

В селі Іванковичі Васильківського району на новому стадіоні пройшов обласний турнір з футболу присвячений Дню Захисту Дітей та початку літніх канікул школярів, який організували і провели: сектор молоді та спорту Васильківської райдержадміністрації - завідуючий сектором  Терещенко Василь Васильович, Васильківська районна федерація футболу - голова  Матушевич Леонід Васильович, Васильківська районна дитячо-юнацька спортивна школа - директор  Нехта Володимир Васильович та Іванковичівська сільська рада – сільський голова Єременко Ярослав Віталійович.

     Цей турнір пройшов під патронатом голови Васильківської районної державної адміністрації  – Одинця Владислава Івановича, який завітав на його відкриття та привітав дітей зі святом спорту.

      На турнір були запрошені команди двох вікових груп 2002-2003 року народження  та 2004 року народження з міст Василькова, Фастова, Білої Церкви, Ставища, с.Іванковичі та команди  Васильківської  районної ДЮСШ.

        Кожна вікова група була розподілена на дві підгрупи, де по коловій системі визначали сильніших за право поборотись в фінальній частині за медалі. Після цього відбулись стикові матчі між переможцями і призерами групового турніру.

       Серед команд 2002-2003 р.н. за 3-4 місце грали команди Ставища та Васильківського району.  З мінімальною перевагою перемогу здобули ставищани, які і зайняли третє місце. В матчі за перше місце зійшлись команди «Зміна» (м.Біла Церква) та ДЮСШ (м.Фастів). В напруженій спортивній боротьбі перемогу здобули  білоцерківці, а друге місце посіли хлопці  з ДЮСШ міста Фастова.

        В молодшій віковій групі команд юнаків 2004 року народження за 3-4 місце зійшлись команди ДЮСШ Васильківського району та ДЮСШ міста Фастова. Перемогу і третє місце здобули хлопці Васильківської районної дитячо-юнацької спортивної школи.

             В головному фіналі молодшої вікової групи за 1-2 місце зустрілись команди  ДЮСШ  з міста Васильків  та « Зміна»  місто Біла Церква . Перемогли васильківчани   які і зайняли перше місце.

Всі переможці і  призери отримали кубки, грамоти, медалі та в подарунок -  футбольні м’ячі. Діти отримали заряд позитивних емоцій та прекрасне свято спорту на завершення футбольного сезону .


 

Переглядів: 793 | Додав: RMK | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів