МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Вересень » 26 » Олімпійський тиждень
09:07
Олімпійський тиждень

Уже восьмий рік поспіль Міністерство освіти і науки України реалізовує акцію щодо проведення Всеукраїнських Олімпійських уроків і Олімпійських тижнів у школах України. Мархалівський НВК підхопив ідею проведення Олімпійського тижня, під час якого вихованці дізналися про історію Олімпійського руху, його ідеї та принципи, про те, як загартувати себе не лише фізично, а й інтелектуально. Також Олімпійський тиждень присвячувався здобуткам українських спортсменів на внутрішніх та міжнародних аренах у минулому та вихованню підростаючої олімпійської молоді на майбутнє.

Метою тижня також було навчання та виховання учнів на гуманістичних цінностях олімпійського  руху, формування в них навичок і культури здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізичною культурою та спортом.

Вчитель фізичної культури Петрусенко В.В. разом з радою учнівського самоврядування склав план проведення спортивно-масових заходів та змагань серед учнів  Мархалівського НВК в рамках Олімпійського уроку та Олімпійського тижня.

У ході тижня було проведено: футбольний турнір (міні-футбол), змагання з легкоатлетичного багатоборства, вікторину«Історія олімпійського руху», виготовлення сувенірів на тематику олімпійського руху, виставку малюнків та ін.

До проведення олімпійського тижня долучилися і класні керівники. З метою пропаганди здорового способу життя, поширення їдей олімпізму, розвиток олімпійського руху в Україні,залучення якомога більшої кількості дітей, юнацтва та молоді до занять спортом, у класних колективах 1-их - 9-их класів було проведено тематичний Олімпійський урок на тему «Діти – олімпійська надія України».

Олімпійський тиждень залишив по собі безліч спогадів про веселі змагання, запеклу боротьбу та перемоги. Веселими і задоволеними залишилися всі. Ми ще раз побачили, що в нашому НВК ростуть сильні, спритні й сміливі вихованці.

На урочистій лінійці присвяченій Всеукраїнському олімпійському тижню відбулося підведення підсумків та вручення грамот юним спортсменам, які вибороли перемогу у різних видах спорту.

Бажаємо всім юним спортсменам тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їх межами. Нехай оминають вас травми і прикрі невдачі, завжди супроводжує міцне здоров’я і дух перемоги!

Переглядів: 483 | Додав: RMK | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів