МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Червень » 2 » Останній дзвоник у життя доросле кличе
23:03
Останній дзвоник у життя доросле кличе

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей на урочистих лінійках учні та вчителі України відзначали завершення навчального року святом Останнього дзвоника. Воно водночас радісне, бо закінчився навчальний рік і попереду літні канікули, і сумне, бо дзвоник востаннє пролунав для випускників 2015 року. Як повідомляє Міністерство освіти і науки України, цього року останній дзвоник пролунав для понад 217 тис. випускників одинадцятих класів та майже 337 тис. дев’ятикласників денних загальноосвітніх навчальних закладів України. У Глевахівській ЗОШ І-ІІІ ступенів маємо  22 випускники одинадцятого  класу та 71 дев’ятикласників.

Галузь освіти є однією з пріоритетних Програми соціально-економічного та культурного розвитку Васильківського району‚ тож і увага з боку влади має бути належною. У святі Останнього дзвоника в загальноосвітніх школах, за дорученням голови районної державної адміністрації Одинця В.І., взяли участь керівники структурних підрозділів адміністрації.  Владислав Іванович завітав на це свято до нашої школи. У своєму вітальному слові Одинець В.І. запевнив  присутніх, що докладе зусиль для продовження розпочатого ремонту школи, заміни вікон та дверей,  а в подальшому  її добудови. За сприяння голови адміністрації у Глевахівській загальноосвітній школі уже було відремонтовано їдальню. Звертаючись до випускників‚ голова побажав не зупинятись  у здобутті освіти, бути гідними громадянами своєї країни, пам’ятати про рідний край . А усім  присутнім голова побажав миру, міцного здоров’я, щастя та Господнього Благословення.

Також на святі була присутня почесна гостя Хобта Лариса Юріївна‚ депутат КОДА.  «Перед вами початок дороги у нове, доросле життя, у якому щодня доведеться робити самостійний вибір та відповідати за свої вчинки», – це був один із основних меседжів, з яким вона звернулася до випускників.

Селищний Голова Жеребцов В.В. звернувся до випускників із такими напутніми словами: «Щиро бажаю вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів!
Нехай знання, отримані у школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності!»

І гості, і самі винуватці свята дякували вчителям Глевахівської ЗОШ за самовіддану працю, невтомний творчий пошук та за турботу, яку вони віддали для виховання гідних і свідомих громадян.

Переглядів: 656 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів