МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Лютий » 28 » «Партнерскі стосунки між методичними службами та освітянами у формуванні професійної компетентності»
15:54
«Партнерскі стосунки між методичними службами та освітянами у формуванні професійної компетентності»

26.02.2020 на базі Калинівського НВК №1 відбулося друге засідання обласної педагогічної студії, де керівниками є Андрикевич Ірина, завідувача РМК та Хабанець Вікторія, методиста РМК відділу освіти Васильківської РДА з теми "Модернізація регіональної методичної служби у контесті реформування системи освіти: модель, практика, результати". Темою чергового заняття було «Партнерскі стосунки між методичними службами та освітянами у формуванні професійної компетентності». На початку засідання Хабанець Вікторія презентувала діяльність методичних кабінетів в Україні за сторінками соціальних мереж, web- сайтів та родзинки методичної роботи РМК (ММК), ЗЗСО, методичного підрозділу, проаналізувавши виконані домашні завдання учасників студії.

Андрикевич Ірина розкрила питання формування професійної майстерності педагога як одного з пріоритетних завдань методичної служби та презентувала сучасні форми роботи у професійній діяльності методиста. Як продовженням виступу Андрикевич Ірини, Красніков Віталій, завідувач Погребівськї філії ОНЗ Путрівський НВК розповів про EdCаmp - спільноту відповідального вчительства: новий формат підвищення кваліфікації.

Методисти РМК Хабанець Вікторія та Іліч Оксана розкрили тему "Діджиталізація як інструмент для підвищення професійної майстерності методиста". Також Іліч Оксана презентувала свій сайт, з матеріалами якого ознайомила присутніх: методичні доробки, відеоматеріали, нормативно – правові документи тощо. 

На засіданні учасники педстудії у групах вчились моделювати Методичну Афішу освітньої установи на місяць.

Протягом засідання між керівниками та учасниками педстудії відбувалась дискусія з різних освітянських питань. Особливо завідуючих РМК (ММК) хвилювало питання майбутнього існування методичних кабінетів (центрів) та завдань, які будуть покладені на РМК (МК) нового формату!!!

Переглядів: 272 | Додав: adminschool | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів