МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Лютий » 6 » Першість району з баскетболу серед дівчат
18:12
Першість району з баскетболу серед дівчат

З 24 по 31 січня 2018 року проходила першість Васильківського району з  баскетболу серед збірних команд дівчат 7-9 класів загальноосвітніх шкіл, яка була організована відділом освіти Васильківської райдержадміністрації (начальник І.М.Гейко) та Васильківською районною дитячо-юнацькою спортивною школою (директор Нехта В.В.).

Спочатку – 24.01.2018 року - змагання пройшли по шести територіальних зонах: Гребінківській, Глевахівській, Калинівській, Кожухівській, Ковалівській та Путрівській. Загалом у змаганнях приймало участь 22 загальноосвітніх школи (понад 220 учнів). Із кожної зони, за регламентом, у фінал вийшло по одній команді, яка стала переможцем в своїй зоні. Це право вибороли дівчата з Глевахівської ЗОШ,  Плесецької ЗОШ, Калинівської ЗОШ №1,  Кожухівської ЗОШ, Устимівської ЗОШ та Дослідницької ЗОШ.

А загалом  таблиця зональних змагань з баскетболу серед дівчат має такий вигляд:

Глевахівська зона:

1. Глевахівська ЗОШ;

2. Крушинська ЗОШ;

3. Іванковичівський НВК

Гребінківська зона:

1. Дослідницька ЗОШ;

2. Саливінківська ЗОШ;

3. Гребінківська ЗОШ;

4. Гребінківська гімназія

Калинівська зона:

1. Калинівська ЗОШ №1;

2. Калинівська ЗОШ №2;

3. Митницький НВК

Кожухівська зона:

1.Кожухівська ЗОШ;

2. Великосолтанівська ЗОШ;

3. Дзвінківський НВК;

4. Данилівська ЗОШ

НВК «Ковалівська  гімназія»

1. Устимівська ЗОШ;

2. НВК Ковалівська гімназія»;

3. Ксаверівська ЗОШ;

4. Кодаківська ЗОШ

Путрівська зона:

1. Плесецька ЗОШ;

2. Путрівський НВК;

3. Здорівський НВК;

4. Погребський НВК

Найголовніше дійство – фінал – відбулося 31 січня 2018 року в приміщенні спортивного залу Калинівської ЗОШ №1, аби визначити переможця та призерів першості.

На фінальній стадії команди було розділено на дві групи, в кожній з яких було проведено ігри по коловій системі. В групі А змагалися команди  Калинівської ЗОШ №1, Кожухівської та Устимівської загальноосвітніх шкіл. В результаті напруженої боротьби в цій підгрупі місця розпреділились слідуючим чином: 1 місце –Устимівська ЗОШ, 2 місце – Калинівська ЗОШ №1 і 3 місце – Кожухівська ЗОШ.

В групі Б боролись три команди: Плесецька, Глевахівська та Дослідницька загальноосвітні школи. В цій підгрупі боротьба була напруженою та безкомпромісною, та дівчата з Плесецької ЗОШ  не залишили жодного шансу на перемогу своїм суперницям. Другими стала команда Глевахівської ЗОШ, третє місце дісталось команді дівчат Дослідницької  ЗОШ.

Таким чином,боротися за третє місце в фіналі отримали право команди, які в своїх підгрупах  зайняли другі місця - Калинівська ЗОШ №1 та Глевахівська ЗОШ, а поборотись за чемпіонство  команди-переможці своїх підгруп: дівчата Плесецької ЗОШ та Устимівськкої ЗОШ.

Боротьба за третє місце чемпіонату району, між командами дівчат Калинівської  ЗОШ №1 та Глевахівської ЗОШ була надзвичайно цікавою і безкомпромісною. Переможцям  змагань  - калинівчанкам - довелось  докласти  немало  зусиль  для  того,  щоб  отримати  бажану  перемогу і завоювати третє місце.

Боротьба в головному фіналі першості району була не менш запеклою. Та команда Плесецької ЗОШ виявилась краще підготовлена, і зуміла довести матч до перемоги та завоювати звання чемпіона Васильківського району серед команд дівчат 7-9 класів. Радує успіх команди Устимівської школи, які по праву вибороли друге місце на районних змаганнях.

Отже, підсумкова таблиця фінальної частини першості району з баскетболу має такий вигляд:

 1 міцсце -Плесецька ЗОШ (тренер Фоя М.Ф.)

 2 місце –Устимівська ЗОШ (тренер Сидорчук М.І.)

 3 місце –Калинівська ЗОШ №1(тренер Онопрієнкуо О.І.)

 4 місце –Глевахівська ЗОШ

5 місце –Кожухівська ЗОШ;

6 місце –Дослідницька ЗОШ.

Переможці та призери отримали свої нагороди. А ще хочеться, щиро подякувати всім організаторам першості: тренерам, методистам районної ДЮСШ та директорам загальноосвітніх шкіл, на базах яких проходили змагання. 

 

Переглядів: 508 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів