МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Березень » 27 » Першість району з волейболу
10:28
Першість району з волейболу

26 березня  відбулась першість Васильківського району серед збірних команд юнаків 10-11класів загальноосвітніх шкіл. Змаганн організували і провели сектор молоді і спорту та Васильківська районна дитячо-юнацька спортивна школи відділу освіти РДА. В змаганнях приймало участь сім команд ЗОШ. Спочатку, змагання пройшли в двох зональних групах в спортивному залі Калинівського НВК №1 та Путрівської гімназії, де команди боролись за перемогу в групі, адже вона довала право поборотись в головному фіналі за золоті нагороди першості.

Після перших ігр в групах виявились фаворити групп, які і вели жорстку боротьбу за вихід з групи. Після групових змагав, фінальна частина їх проходила в спортивному залі Путрівського НВК, де в матчі за третє місце зустрілись команди Лосятинської ЗОШ та Калинівського НВК №1. В гострій, рівній спортивній боротьбі треє місце і бронзові нагороди першості району з волейболу завоювала команда Калинівського НВК №1, вигравши з рахунком 2-1 у хлопців з Лосятина.

В головному фіналі за 1-2 місця боролись відомі один, одному суперники: команда Іванковичівського НВК та Команда НВК «Ковалівська гімназія». Дві рівних по силам команди, мали вирішити долю золотих нагород. Більш наполегливішими та успішнішими виявились хлопці з Іванковичів, які з рахунком 2-0, обіграли команду Ковалівки. Отже підсумкова таблиця першості Васильківського району з волейболу серед збірних команд юнаків має такий вигляд:

1 місце - Іванковичівський НВК (тренер Фролов Ф.В.)

2 місце - НВК«Ковалівська гімназія (тренер Ярошенко М.І.)

3 місце - Калинівський НВК №1 (тренер Авдєєв О.В.)

4 місце - Лосятинська ЗОШ

5 місце - Путрівський НВК

6 місце - Калинівська ЗОШ №2

7 місце - Глевахівська ЗОШ

Організатори вдячні вчителям фізичної культури, тренерам та дикторам шкіл, які приймали участь в змаганнях за організацію роботи в канікулярний період та участь команд ЗОШ в районних змаганнях. Слова подяки головному судді змагань – почесному працівнику фізичної культури і спорту України Кучмі В.М.

Вітаємо переможців і призерів змагань, які отримали грамоти, медалі та кубки від сектору молоді і спорту  (завсектором Фещекно Г.Ю.) та Васильківської районної ДЮСШ (директор Нехта В.В.) відділу освіти Васильківської РДА.

Переглядів: 525 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів