МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 4 » Першість Васильківського району баскетболу !
20:48
Першість Васильківського району баскетболу !

З 24 лютого по 2 березня  2016 року  відбулась першість Васильківського району з бескеболу серед збірних команд дівчат 7-9 класів загальноосвітніх шкіл Васильківського району. Вона була організована відділом освіти Васильківської РДА (начальник Гейко І.М.) та Васильківською районною ДЮСШ (директор Нехта В.В.). Спочатку відбулись зональні змагання які проходили в шести територіальних зонах. В  них прийняло участь 22 збірні команди дівчат. Зональні змагання пройшли на високому організаційному рівні та в чесній безкомпромісній боротьбі.

До фінальної частини, яка проходила 2 березня в селищі Гребінки, прибуло шість команд переможців зональних змагань: Гребінківська ЗОШ, Калинівська ЗОШ №2, Глевахівська ЗОШ, Кожухівська ЗОШ, Плесецька ЗОШ, Ксаверівська ЗОШ. Команди переможці були розподілені на дві підгрупи в яких змагання пройшли по коловій системі. Всі матчі в фінальній частині першості Васильківського району пройшли в безкомпромісній, спортивній боротьбі. Команди боролись на майданчику за кожний м’яч, за кожне очко. В підсумку місця в групах розподілились так:

Група А

1. Плесецька ЗОШ

2. Кожухівська ЗОШ

3. Глевахівська ЗОШ

Група Б:

1. Калинівська ЗОШ №2

2. Гребінківська ЗОШ

3. Ксаверівська ЗОШ

Зразу по завершенню змагань в групах пройшли «малий»  і «великий»  фінали. В малому фіналі зустрілись команди які в групах зайняли другі місця - команда Кожухівської ЗОШ та команда Гребінківської ЗОШ. В боротьбі за третю сходинку турнірної таблиці та бронзові медали сильнішими виявились дівчата з Кожухівки,які з перевагою в одне очко перемогли свої суперників.

В фінальному поєдинку за золоті нагороди першості району серед школярів 7-9 класів зустрілись команди - Плесецької ЗОШ та Калинівської ЗОШ №2. Гра проходила з перемінним успіхом. Кожна команда показала хорошу технічну підготовку, але перемогу здобули сильніші дівчата з Плесецького - вони і стали чемпіонами Васильківського району серед дівчат.

Підсумкова таблиця фінальної частини першості району з волейболу серед юнаків 7-9 класів:

1 місце - Плесецької ЗОШ ( вчитель фізичного виховання -  Фоя М.Ф.)

2 місце - Калинівської ЗОШ №2 ( вчитель фізичного виховання – Тітарук В.О.)

3 місце - Кожухівська ЗОШ  ( вчитель фізичного виховання – Некрасов С.В.)

4 місце -  Гребінківська ЗОШ ( вчитель фізичного виховання –Столяренко В.А.)

5 місце - Ксаверівська ЗОШ ( вчитель фізичного виховання – Дідківський О.М.)

6 місце - Глевахівська ЗОШ ( вчитель фізичного виховання – Півень Л.М.)

Під час  нагородження переможців і призерів виступив директор Васиольківської районної ДЮСШ Нехта В.В. - почесний працівник фізичної культури та спорту України, який привітав фіналісті та побажав перемог в майбутньому та спортивної майстерності. Разом з  головним спеціалістом відділу освіти Васильківської РДА Терещенком В.В. вони нагородили грамотами та медалями, всіх переможців і призерів районних змагань з баскетболу  серед команд дівчат загальноосвітніх шкіл Васильківського району.

 

Переглядів: 670 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів