МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 26 » Першість Васильківського району з баскетболу серед дівчат
12:28
Першість Васильківського району з баскетболу серед дівчат

З  4 по 25 лютого 2015 року проходила першість Васильківського району  з баскетболу серед збірних команд дівчат загальноосвітніх шкіл. Змагання були організовані Васильківською районною ДЮСШ (директор Нехта В.В.), відділом освіти Васильківської райдержадміністрації (начальник Гейко І.М.) nt сектором молоді та спорту Васильківської РДА (зав.сектором Терещенко В.В.).  В них приймало участь шістнадцять команд дівчат, які було розподілено на три зони, по територіальному принципу.

В Гребінківській зоні дорогу в фінал виборювало 5 команд: Гребінківська ЗОШ, Гребінківська гімназія, Дослідницька ЗОШ, Салиивінківська ЗОШ та Пологівська ЗОШ. Змагання проходили за коловою системою. З перших хвилин змагань господарки поля захопили ініціативу в свої руки і впевнено перемогли у всіх своїх суперниць, зайнявши , таким чином, перше місце. Друге місце, поступившись тільки гребінчанкам, зайняла дружна команда Саливінківської ЗОШ. Отже, саме ці дві команди і потрапили до фіналу. 3-5 місця зайняли відповідно Гребінківська гімназія, Дослідницька ЗОШ та Пологівська ЗОШ.

В Калинівській зоні, де за вихід до фіналу боролись сім команд загальноосвітніх шкіл несподіванок не відбулось: фіналістами змагань, як і в минулому році, стали команди Плесецької ЗОШ /1 місце/ та Калинівської ЗОШ№1 /2 місце/. Далі турнірна таблиця зони виглядає так:  3 місце – Калинівська ЗОШ№2;  4 місце – Глевахівська ЗОШ; 5 місце – Путрівський НВК;6 місце – Крушинська ЗОШ; 7 місце – Здорівський НВК.

В селі Кодаки виборювати путівки до фіналу  зібралось 4 команди: НВК «Ковалівська гімназія», Ксаверівська ЗОШ, Кодаківська ЗОШ та Устимівська ЗОШ. Фортуна виявилась прихильною до двох команд, які зійшлися в двобої за перемогу. Ними стали команди дівчат Ксаверівської ЗОШ /1місце/ та  НВК «Ковалівська гімназія» /2 місце/.

Відбулися змагання і серед загальноосвітніх  шкіл району І-ІІ ступеня, в яких прийняло участь 5 команд. Перше місце в турнірній таблиці  зайняли дівчата-переможці минулорічного турніру  -  команда Кожухівської ЗОШ. Друге місце у Вінницько-Ставського НВК, а «бронзу» виборола команда Дзвінківського НВК. Четверте та п’яте місця зайняли відповідно команди Великобугаївської ЗОШ та Гвоздівської ЗОШ. 

Фінальні змагання відбулися 25 лютого2015 року в селищі Гребінки. Позмагатися за перемогу сюди прибули команди дівчат, які стали фіналістками зональних змагань. Вони були розбиті на дві групи.                                                                                                                                                              Група А                                      Група Б

1. Плесецька ЗОШ                          Ксаверівська ЗОШ

2. НВК «Ковалівська гімназія»        Гребінківська ЗОШ

3. Саливінківська ЗОШ                   Калинівська ЗОШ  №1

Попередні ігри в групах, пройшли по коловій системі в безкомпромісній та напруженій спортивній боротьбі. Команди виявили хорошу технічну і тактичну підготовку. В боротьбі за третє призове місце зустрілись команди, які в групових змаганнях посіли другі місця :НВК «Ковалівська гімназія» та Ксаверівська загальноосвітня школа. Перша половина гри пройшла в рівній боротьбі, а потім дівчатам з Ковалівки вдалось перехопити ініціативу і перемогти.

В фінальному мачті за перше місце зустрілись переможці групових змагань. Команда Плесецької школи впевнено здолала опір дівчат з Калинівської ЗОШ №1,хоча на початку гри дівчата з Калинівки повели в рахунку,але не надовго. Більш підготовлені і вмотивовані плесецькі дівчата стали Чемпіонами Васильківського району. В підсумку турнірна таблиця фінальної частини Чемпіонату району з баскетболу серед збірних команд дівчат загальноосвітніх шкіл виглядає так:

1 місце - Плесецька ЗОШ    (вчитель фіз-ри  Фоя М.Ф.)

 2 місце - Калинівська ЗОШ №1   (вчитель фіз-ри  Онопрієнко О.І.)

3 місце - НВК «Ковалівська гімназія»   (вчитель фіз.-ри  Ярошенко М.І.)

4 місце – Ксаверівська ЗОШ   (вчитель фіз-ри  Дідківський О.М.)

5 місце - Гребінківська ЗОШ   (вчитель фіз.-ри  Столяренко В.А.)

6 місце –Саливінківська ЗОШ   (вчитель фіз-ри  Баселкевич В.А.)

На параді закриття  змагань завідуючий сектором молоді та спорту Васильківської РДА Терещенко В.В. та директор Васильківської районної ДЮСШ Нехта В.В. нагородили переможців і призерів грамотами та медалями, а Чемпіони отримали Кубок.

Висловлюємо вдячність адміністраціям загальноосвітніх шкіл ,які в тяжкий економічний час, знайшли можливість забезпечити приїзд команд на змагання.

 

Переглядів: 804 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів