МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Жовтень » 17 » Першість Васильківського району з футболу серед школярів
10:48
Першість Васильківського району з футболу серед школярів

В жовтні місяці не зважаючи на прохолодну погоду на футбольних полях Васильківського району була спека, коли проходили  змагання  першості  району  з футболу між збірними командами  загальноосвітніх шкіл. Ці змагання проходили в залік XVII спортивних ігр школярів Васильківщини. І спочатку  24 команди загальноосвітніх шкіл I-III ступенів пройшли відбір до фінальної частини в зональних змаганнях.

            Гребінківська  зона  приймала у себе 6 команд, які намагалися вибороти путівку у фінал, а саме : Саливінківська ЗОШ,  Дослідницька ЗОШ, Гребінківська гімназія, Гребінківська ЗОШ , Лосятинська ЗОШ  та  Великовільшанський НВК.  В результаті запеклої боротьби до фіналу дійшли дві команди:  перше місце - Гребінківська ЗОШ  та друге місце  - Саливінківська ЗОШ .

              На зонльнізмагання  до Ксаверівськи  приїхали команди - Ковалівської гімназії, Устимівської  ЗОШ, Митницької  ЗОШ, Пшеничнянської  ЗОШ, Застугнянської  ЗОШ , Кодаківської  ЗОШ та  Барахтівського НВК. Фіналістами стали футболісти –  Мар'янівської  ЗОШ  та  дружна  команда Ксаверівська  ЗОШ,  які і зайняли відповідно перше та друге місце.

         І ще двом командам  посміхнулась фортуна – Глевахівській  ЗОШ  та  Калинівській  ЗОШ №2. Вони зайняли призові  1-ше та 2-ге місця,  на футбольних полях Глевахівської зони  у запеклій боротьбі,  яка точилась між 9-ма командами.  Відповідно зумівши перемогти команди – Калинівської  ЗОШ №1,  Здорівського НВК,  Малосалтанівської  ЗОШ,   Мархалівської  ЗОШ,  Данилівської  ЗОШ, Плесецької ЗОШ та Крушинської  ЗОШ.

      Фінал першості Васильківського району  пройшов в 16-17 жовтня селі Ксаверівка на чудовому стадіоні .Команди були розподілені на дві підгрупи: Група А -  Глевахівська ЗОШ, Саливінківська ЗОШ, Ксаверівська ЗОШ.  В цій підгрупі гра не склалась в хлопців з Глевахівської ЗОШ. Вони програли стартовий матч Ксаверівській ЗОШ з рахунком 3: 0. В свою чергу хлопці  з  Ксаверівки  другий  матч в запеклій боротьбі поступились команді  з Саливінківської ЗОШ 2 :1. Останній матч в цій підгрупі святкувала команда Саливінківської ЗОШ здобувши перемогу з    рахунком 1: 0.

           В групі - Б ,  де змагались   Гребінківська ЗОШ, Мар'янівська ЗОШ, Калинівська ЗОШ №2 лідером виявилась команда Гребінківської ЗОШ з однаковим рахунком   3:0  вона обіграла обидві команди і  здобула  право зіграти за титул чемпіона Васильківського району з  Саливінківською  ЗОШ.

             В матчі за   3-4 місце був зафіксований нічийний результат 1:1 між командами Калинівської ЗОШ №2 та Ксаверівської  ЗОШ. А при пробитті одинадцятиметрових штрафних ударів , влучнішими були господарі стадіона  3 : 2. Отже команда Ксаверівської загальноосвітньої школи.

    За  1-2 місце зустрілись команди  - Гребінківської та  Саливінківської загальноосвітніх шкіл, які вже зустрачались  в зональних змаганнях і тоді матч закінчився  з рахунком   0 : 0. Проте в фінальному матчі сильнішими виявились   хлопці з Гребінок  які перемогли  2 : 0. Вони і стали чемпіонами  Васильківського району з футболу  в сезоні 2013 року.

      Окремо проходили змагання серед команд загальноосвітніх шкіл I-II ступенів де прийняло участь шість  команд. І ось їх результати: 1 місце - Путрівська ЗОШ, 2 місце - Кожухівська ЗОШ, 3 місце - Дзівківський НВК. 

       Всі переможці і призери отримали грамоти і медалі  з рук завідуючого сектором молоді та спорту Васильківської РДА Терещенко В.В. та директора районної ДЮСШ Нехти В.В.

             В першості Васильківського району з футболу серед школярів, яка була організована і проведена районною дитячо-юнацькою спортивною школою, прийняли участь 30 команд загальноосвітніх шкіл .

                                                     Інструктор-методист  районної  ДЮСШ Л. В. Діхтяр

 

Переглядів: 790 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів