МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Квітень » 23 » Першість Васильківського району з міні-футболу за «Кубок пам’яті Вереньова І.А.»
09:21
Першість Васильківського району з міні-футболу за «Кубок пам’яті Вереньова І.А.»

З 15 по 22 квітня  проходила першість Васильківського району з міні-футболу серед команд загальноосвітніх шкіл. Вони були організовані відділом освіти Васильківської РДА (начальник Гейко І.М.) та Васильківською районною ДЮСШ (директор Нехта В.В.) і присвячені пам’яті працівників фізичної культури і спорту Васильківщини. Ці змагання започатковані в 2005 році. Вони  присвячені директору Гребінківського міжшкільного виробничого комбінату Вереньову Ігорю Анатолійовичу, який передчасно в травні 2004 року пішов з життя.  Ігор Анатолійович був футболістом, меценатом, спонсором.  З минулого року  організатори, учасники і судді  змагань, присвячують ці змагання  всім спортсменам і працівникам спорту, кого вже  немає з нами, пам’ятаючи кожного поіменно.

В зональних змаганнях прийняло участь 25 команд загальноосвітніх шкіл відділу освіти Василькі-вського району. Змагання проходили в трьох територіальних зонах:Калинівській, Ксаверівській та Гребінківській.

В Калинівській зоні, змагання якої проходили на міні-футбольних полях Калинівської ЗОШ №1, прийняло участь 11 команд загальноосвітніх шкіл. В напруженій і безкомпромісній боротьбі дві путівки до фіналу завоювали: Калинівська ЗОШ №1 та Калинівська ЗОШ №2.

В Ксаверівській зоні змагання проходили на стадіоні села Ксаверівка. На ці зональні змагання прибуло вісім команд цієї тереторіальної зони.До фіналу відбірковий тур подолали команди Кодаківської ЗОШ та Ксаверівської ЗОШ ,які відповідно зайняли перше та друге місця.

В Гребінківській зоні в змаганнях прийняло участь шість команд. Право виступати в фінальних змаганнях вибороли команди Гребінківської ЗОШ та Вільшансько-Новоселицького НВК.

В фіналі який відбувся 22 квітня в селищі Гребінки прибули команди перемохниці зональних змаган. Які були розподілені на дві групи, змагання в яких пройшли по коловій системі. Після визначення місць в групових змаганнях відбулись матчі за 3-4 де мали право побороться команди які зайняли другі місця в групах та 1-2 місця, де зустрілись переможці групових фінальних змагань.

В малому фіналі за 3-4 місця зустрілись команди: Кодаківської та Ксеверівської загальноосвітніх шкіл. Перемогу 2х1, в запеклому спортивному поєдинку, отримали юнаки з Ксаверівки. Вони і завоювали бронзові нагороди.

В головному фінгалі за Кубок зустрілись юнаки з НВК Вільшанська –Новоселиця та Калинівської ЗОШ №1. Спочатку в рахунку повели хлопці з Вільшанкської-Новоселиця, але калинівчанам вдалось переломити хід гри. З раханком 2 х 1 перемогу і «Кубок Вереньова І.А» завоювала команда Калинівської ЗОШ №1.

В підсумку турнірна таблиця фінальної частини першості Васильківського району з міні-футболу серед  загальноосвітніх шкіл I-III ступенів має такий вигляд:

1 місце - команда Калинівської ЗОШ №1 (вчитель фіз-ри Онопрієнко О.І.)

2 місце - команда Вільшансько-Новосельцького НВК (вчитель фіз-ри Москалюк Н.В.)

3 місце - команда Ксаверівської ЗОШ (вчитель фіз-ри Дідківський О.М.)

4 місце - команда Кодаківської ЗОШ (вчитель фіз-ри Солонець М.М.)

5 місце - команда Гребінківської ЗОШ (вчитель фіз-ри Столяренко В.А.)

6 місце - команда Калинівської ЗОШ №2 (вчитель фіз-ри Тітарук В.О.)

На параді закриття змагань всі переможці та призери першості Васильківського району з міні-футболу отримали грамоти та медалі, а Чемпіон – Кубок!!! Нагородження проводили: завідуючий сектором молоді та спорту Васильківської РДА Терещенко В.В.,  директор Васильківської районної ДЮСШ Нехта В.В. та заступник селещного голови Гребінок Руденко В.В.

В цей же час, проходили такі ж змагання, але серед районних загальноосвітніх шкіл I-II ступенів. Команди цих шкіл змагались в селі Кожухівка.  В них прийняли участь шість команд. В підсумку напруженої і запеклої спортивної боротьби  місця розподілились так: 1 - місце - Кожухівська ЗОШ, 2 місце - Дзвінківський НВК, 3 місце -  Гвоздівський НВК, 4 місце - Великосалтанівська ЗОШ, 5 місце - Великобугаївська ЗОШ,  6 місце - Вінницькоставський НВК.

      Вітаємо переможців та призерів змагань !!!

  

Переглядів: 738 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів