МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Березень » 26 » Першість Васильківського району з волейболу серед дівчат
13:25
Першість Васильківського району з волейболу серед дівчат

З 12 по 19 березня цього року в трьох залах загальноосвітніх шкіл району проходили змагання по волейболу серед дівчат. Їх організували та провели відділ освіти райдержадміністрації (начальник відділу Гейко І.М.), Васильківська районна дитячо-юнацька спортивна школа (директор Нехта В.В.) і сектор молоді та спорту РДА (завідуючий сектором Терещенко В.В. ).

Першими гостинно відкрила свої двері для прийому учасників зональних змагань Гребінківська ЗОШ . Сюди, щоб поборотися за право виходу у фінал, приїхали учні Саливінківської ЗОШ, Дослідницької ЗОШ, Лосятинської ЗОШ і Гребінківської гімназії. Змагання проходили по коловій системі.В чесній спортивній боротьбі перемогу здобула команда Лосятинської ЗОШ. Чудову гру продемонструвала й команда Дослідницької ЗОШ, яка зайняла почесне друге місце і право поборотися за перемогу в фіналі. Далі місця розподілились таким чином: 3 місце - Гребінківська ЗОШ, 4 місце - Саливінківська ЗОШ, 5 місце - Гребінківська гімназія.

У Ксаверівській зоні свої здібності і вміння демонстрували учні Устимівської ЗОШ, Митницької ЗОШ, Кодаківської ЗОШ і, звичайно, господарі - дівчата Ксаверівської ЗОШ, які в результаті гострої боротьби і стали переможцями. Право виходу в фінал здобули і дівчата Устимівської ЗОШ, які зайняли друге місце. Третє і четверте місця відповідно дістались командам Митницької та Кодаківської ЗОШ.

В Глевахівській зоні все також пройшло без несподіванок: перше місце, як і очікувалось, дісталось команді Калинівської ЗОШ №2. Друге місце по праву зайняла дружна команда Глевахівської ЗОШ. Далі місця розподілились так: 3 місце - Калинівська ЗОШ №1 , 4 місце - Крушинська ЗОШ, 5 місце - НВК Здорівський.

Фінальну частину першості району з волейболу було проведено 19 березня в селищі Калинівка. Шість команд-фіналістів за допомогою жеребкування були розподілені на дві підгрупи. В кожній з підгруп змагання пройшли по коловій системі .

Волейбол - надзвичайно видовищна гра, а оскільки за перемогу боролось шість найсильніших команд району, то можна уявити собі, наскільки напружено і запекло велась боротьба за кожне очко! Нервове напруження тримало в полоні і гравців, і глядачів до останніх секунд кожного матчу. Врешті-решт в кожній підгрупі місця розподілились так:

                     Група  А:                                                             Група  Б:

1 місце - Калинівська ЗОШ №2                         1 місце - Глевахівська ЗОШ

2 місце - Лосятинська ЗОШ                               2 місце - Дослідницька ЗОШ

3 місце - Устимівська ЗОШ                               3 місце - Ксаверівська ЗОШ

Потім відбулися стикові матчі між командами. За п′яте місце боролись команди  Устимівської та Ксаверівської ЗОШ; за третє – команди Лосятинської та Дослідницької ЗОШ і за перше місце - відповідно команди Калинівської ЗОШ №2 та Глевахівської ЗОШ.

Фінальний матч за перше місце у волейбольній першості району 2014 року проходив надзвичайно напружено! А матч, закінчившись, виявив переможця: ним стала дружна команда Калинівської ЗОШ №2 (вчитель фізичної культури Тітарук О.В). Друге місце з мінімальним відривом зайняла команда Глевахівської ЗОШ (вчитель фізичної культури Сухомлин О.М.). Почесне третє місце виборола команда Лосятинської ЗОШ (вчитель фізичного культура Крот О.В.). Далі місця розподілились таким чином: 4 місце - Дослідницька ЗОШ, 5 місце - Устимівська ЗОШ , 6 місце - Ксаверівська ЗОШ.

Переможцям і призерам на параді закриття районної волейбольної першості серед збірних команд дівчат загальноосвітніх було вручено грамоти , медалі та кубок.

Нагородження проводили: почесний працівник фізичної культури і спорту України, директор районної ДЮСШ Нехта Володимир Васильович та завідуючий сектором молоді та спорту Васильківської райдержадміністрації Терещенко Василь Васильович які побажали учасникам нових спортивних перемог.

Команди, що приймали участь у змаганнях, показали високий рівень майстерності і готовність досягати ще кращих результатів у цьому популярному виді спорту.



 

               Інструктор - методист районної ДЮСШ                                    Л.Л.Бутенко



 

Переглядів: 783 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів