МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 19 » Першість Васильківського району з волейболу серед дівчат
12:26
Першість Васильківського району з волейболу серед дівчат

З 11 по 18 березня 2015 року відбулася першість Васильківського району з волейболу серед збірних команд  дівчат загальноосвітніх шкіл. Вони були організовані Васильківською районною дитячо-юнацькою спортивною школою (директор Нехта В.В.), відділом освіти Васильківської райдержадміністрації (начальник відділу Гейко І.М.), сектором молоді та спорту Васильківської РДА (завідуючий сектором Терещенко В.В.). В них прийняли участь  сімнадцять команд дівчат  загальноосвітніх  шкіл Васильківського району.

Спочатку  змагання проходили по трьох територіальних  зонах: Гребінківській, Калинівській та Ксаверівській.  В фінальну частину першості району проходили по дві команди, які в зональних змаганнях займали 1-2 місця.

В Гребінківську зону за здобуттям путівки в фінал прибуло 5 команд: Гребінківська ЗОШ, Гребінківська гімназія, Дослідницька ЗОШ, Лосятинська ЗОШ та Саливінківська ЗОШ.  Змагання проходили за коловою системою з трьох партій. Так як всі команди показали достатньо високий рівень майстерності, кожна гра стала для глядачів цікавим, захоплюючим видовищем. В ході гострої, напруженої  боротьби бажані путівки до фіналу здобули  команди Лосятинської ЗОШ та Гребінківської ЗОШ, які зайняли відповідно перше та друге місця.

До Калинівської зони за право позмагатися за вихід в фінал найсильніших приїхало 9 команд: Глевахівська ЗОШ, Калинівська ЗОШ№ 1, Калинівська ЗОШ№ 2, Путрівський НВК, Данилівська ЗОШ, Малосалтанівська ЗОШ, Крушинської ЗОШ, Здорівський НВК, Іванковичівська ЗОШ. Боротьба була досить запекла, та примхлива фортуна стала в цей день милостивою до дівчат з Глевахівської ЗОШ/перше місце/. Відкриттям цьогорічної  першості  стали дівчата з Іванковичівської ЗОШ /друге місце/, які  отримали честь поборотися в фіналі за перемогу.

У Ксаверівській зоні, змагання якої проходили в спортивному залі Кодакісвької загальноосвітньої школи, за щасливий квиток в групу найсильніших боролося  команди: Кодаківська ЗОШ, Ксаверівська ЗОШ та Устимівська ЗОШ. Найкращим чином показали себе дві команди, продемонструвавши цілеспрямованість та жагу до перемоги  і отримавши, таким чином, заповітний пропуск до фіналу. Це команди Устимівської та Кодаківської загальноосвітніх шкіл.

18 березня в спортивному залі  Калинівської  ЗОШ№ 1 проходила фінальна частина першості.

Команди були розподілені згідно правил на дві підгрупи, змагання в яких пройшли по коловій системі.

               Група   А

               Група  Б

1.

Глевахівська ЗОШ

Лосятинська ЗОШ

2.

Гребінківська ЗОШ

Устимівська ЗОШ

3.

Кодаківська ЗОШ

Іванковичівська ЗОШ

Поєдинки основних конкурентів на перемогу проходили в цікавій та запеклій боротьбі. Адже за золоті нагороди могли поборотись тільки команди які в своїх групах зайняли перші місця.

В малому фіналі за 3-4 місце зустрілись команди  Гребінківської та Устимівської ЗОШ які в групових змаганнях посіли друге місце. Перемогу і бронзові нагороди отримали дівчата з  Гребінківської загальноосвітньої школи.

В головному фіналі в якому ,вирішувалась доля золотих нагород зійшлися команди Глевахівської та Лосятинської загальноосвітніх шкіл. В цікавому та напруженому поєдинку перемогу та звання Чемпіонів Васильківського району здобула команда дівчат Глевахівської школи.

В підсумку турнірна таблиця фіналу має такий вигляд:

1.місце - Глевахівська ЗОШ (вчитель фізичної культури Сухомлин О.М.)

2 місце - Лосятинська ЗОШ (вчитель фізичної культури Крот О.В.)

3 місце - Гребінківська ЗОШ (вчитель фізичної культури Столяренко В.А.)

4 місце - Устимівська ЗОШ (вчитель фізичної культури Сидорчук М.І.)

5 місце - Іванковичівська ЗОШ (вчитель фізичної культури Оліхненко А.Г.)

6 місце - Кодаківська ЗОШ (вчитель фізичної культури Солонець М.М.)

Переможці першості були нагороджені кубками,грамотами та медалями, які їм вручили директор Васильківської районної ДЮСШ Нехта Володимир Васильович, завідуючий сектором молоді та спорту Васильківської РДА Терещенко Василь Васильович. Вони привітали команди з перемогою та побажали подальших успіхів у спортивних змаганнях .

Переглядів: 684 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів