МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 20 » Першість Васильківського району з волейболу серед юнаків
14:47
Першість Васильківського району з волейболу серед юнаків

З 11 по 18 лютого 2015 року відбулася першість Васильківського району з волейболу серед збірних команд юнаків загальноосвітніх шкіл. В них прийняли участь 24 команди. Не зайвим буде нагадати, що волейбол – це один з найпопулярніших  видів спорту в усьому світі. Ним займається як підростаюче покоління, так і люди літнього віку. Це емоційна командна гра, що сприяє розвитку волі, почуттю обов’язку,спритності та відповідальності.

Цьогорічну першість організували та провели відділ освіти Васильківської райдержадміністрації (начальник Гейко І.М.), Васильківська районна дитячо-юнацька спортивна школа (директор Нехта В.В.) та сектор молоді та спорту Васильківської РДА (завідуючий сектором Терещенко В.В.).

Спочатку змагання проходили по трьох територіальних зонах :Гребінківській, Калинівській та Ксаверівській.

В Гребінківську зону за здобуттям путівки в фінал прибуло 7 команд: Гребінківська ЗОШ, Гребінківська гімназія, Вільшансько-Новоселицький НВК, Дослідницька ЗОШ, Лосятинська ЗОШ, Пологівська ЗОШ та Саливінківська ЗОШ. Змагання проходили за коловій системі. Так як всі команди показали достатньо високий рівень майстерності, кожна гра стала для глядачів цікавим, захоплюючим видовищем. В ході гострої, напруженої боротьби бажані путівки до фіналу здобули команди Гребінківської ЗОШ та Вільшансько-Новоселицького НВК, які зайняли відповідно перше та друге місця.

До Калинівської зони за право позмагатися в фіналі з найсильнішими приїхало 12 команд: Калинівська ЗОШ № 1, Плисецька ЗОШ ,Малосалтанівська ЗОШ, Глевахівська ЗОШ, Калинівська ЗОШ № 2, Здоровський НВК, Мархалівська ЗОШ, Данилівська ЗОШ, Іванковичівська ЗОШ, Крушинська ЗОШ, Путрівський НВК та Яцківський НВК. Організатори прийняли рішення, що з цієї зони, де найбільше команд учасниць до фіналу виходить три команди. Боротьба була досить запекла, та примхлива фортуна стала в цей день прихильнішою до юнаків з Глевахівської ЗОШ - перше місце, Калинівської ЗОШ  №2-друге місце та Яцківського НВК – третє місце. Вони і отримали право поборотися в фіналі за перемогу.

У Ксаверівській зоні за путівки в фінал вели боротьбу п’ять команд: Барахтівський НВК, Кодаківська ЗОШ, Ксаверівська ЗОШ,НВК «Ковалівська гімназія» та Устимівська ЗОШ. Найкращим чином показали себе дві команди, продемонструвавши цілеспрямованість та жагу до перемоги  і отримавши, таким пропуск до фіналу. Це команди Кодаківської ЗОШ та НВК «Ковалівська гімназія».

18 лютого  в спортивному залі Калинівської ЗОШ №1 відбувся фінал першості району з волейболу серед юнаків. Команди були розподілені на дві підгрупи в яких пройшли попередні групові змагання.

№\№

Група   А

Група   Б

1.

Глевахівська ЗОШ

Гребінківська ЗОШ

2.

Вільшансько-Новоселицький НВК

Калинівська ЗОШ №2

3.

Яцьківський НВК

Кодаківська ЗОШ

4.

 

НВК «Ковалівська гімназія»

Переможці групових змагань  мали боротись за чемпіонство, а команди які займали другі місця в групах за 3-4 місяця. Поєдинки в групах проходили в цікавій та запеклій боротьбі. Кожна команда показувала всю свою майстерність, щоб потрапити до фінальних стикових матчів і поборотися за призові місця. Групові змагання показали сенсаційні результати. Так з боротьби за медалі вибула команда Глевахівської ЗОШ, яка рахувалась фаворитом і мала всі шанси поборотися за призові місця. Водночас в змагання внесли інтригу і несподіванку дебютанти змагань з волейболу команди  Вільтшансько-Новоселицького НВК та Яцківського НВК.

В матчі за третю сходинку турнірної таблиці та бронзові медалі зустрілись команди: Яцківського НВК (місце групи А) та НВК «Ковалівська гімназія» (2 місце групи Б). В хорошому напруженому поєдинку перемогу здобула команда юнаків Яцківського навчально-виховного комплексу.

В головному фіналі за перше місце зустрілись команди Гребінківської ЗОШ та Вільшансько-Новоселецького НВК. Команди показали хорошу майстерність та бажання перемогти. В напруженому поєдинку новачок фінальних змагань команда  з села Вільшанська-Новоселиця  поступилась хлопцям з Гребінок. Фінальний турнір приніс багато несподіваних результатів та відкрив декілька нових перспективних команд.

В підсумку турнірна таблиця фінальної частини першості району з волейболу має такий вигляд:

1 місце -  Гребінківська ЗОШ  (вчитель фізичної культури Москалюк Н.В.)

2 місце -  Вільшанськ –Новоселицький НВК  (вчитель фізичної культури  Н.В.Москалюк)

3 місце -  Яцківський НВК (вчитель фізичної культури Івахненко В.Г.)

4 місце -  НВК « Ковалівська гімназія» (вчитель фізичної культури Ярошенко М.І.)

5 місце -  Калинівська ЗОШ №2  (вчитель фізичної культури  Тітарук В.О.)

6  місце - Глевахівська ЗОШ (вчитель фізичної культури Сухомлин О.М.)

7 місце - Кодаківська ЗОШ (вчитель фізичної культури Солонець М.М.)

На параді закриття змагань переможці та призери першості Васильківського району з волейболу були нагороджені  кубками ,грамотами та медалями які їм вручали  Почесні працівника фізичної культури та спорту України - директор районної ДЮСШ  Нехта В.В. та методист  РДЮСШ  Кучма В.В. А також, слова вітання та нагороди, їм передав завідуючий відділом молоді та спорту Васильківської РДА Терещенко В.В.

Змагання пройшли за підтримки депутата Васильківської районної ради Мазепи Олега Володимировича, який  постійно надає допомогу при проведенні різноманітних спортивних заходів.

Вітаємо всіх переможців та призерів і бажаємо нових спортивних успіхів!

Переглядів: 594 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів