МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Лютий » 21 » Першість Васильківського району з волейболу серед школярів
21:13
Першість Васильківського району з волейболу серед школярів

З 10 по 18 лютого 2016 року  відбулась першість Васильківського району з волейболу серед збірних команд юнаків 7-9 класів загальноосвітніх шкіл Васильківського району. Вона була організована відділом освіти Васильківської РДА (начальник Гейко І.М.) та Васильківською районною ДЮСШ (директор Нехта В.В.). Спочатку відбулись зональні змагання які проходили в шести територіальних зонах. В них прийняло участь 23 збірні команди юнаків 7-9 класів загальноосвітніх шкіл району. Зональні змагання пройшли на високому організаційному рівні та в чесній спортивній боротьбі.

До фінальної частини, яка проходила 17 лютого в селі Путрівка  в спортивному залі Путрівського НВК, прибуло шість переможців зональних змагань: Гребінківська ЗОШ, Данилівська ЗОШ, Путрівський НВК, Іванковичівський НВК, Калинівська ЗОШ №2, НВК «Ковалівська гімназія». Команди переможці були розподілені на дві підгрупи в яких змагання пройшли по коловій системі. Всі матчі в фінальній частині першості Васильківського району пройшли в безкомпромісній, спортивній боротьбі. Команди боролись на майданчику за кожний м’яч, за кожне очко. В підсумку місця в групах розподілились так :

Група А

1. Данилівська ЗОШ

2. НВК «Ковалівська гімназія»

3. Путрівський НВК

Група Б:

1. Калинівська ЗОШ №2

2. Гребінківська ЗОШ

3. Іванковичівський НВК

Зразу по завершенню змагань в групах пройшли «малий»  і «великий»  фінали. В малому фіналі зустрілись команди які в групах зайняли другі місця - команда НВК «Ковалівська гімназія» та команда Іванковичівського НВК. В боротьбі за третю сходинку турнірної таблиці та бронзові медали сильнішими виявились хлопці з Ковалівки.

В фінальному поєдинку за золоті нагороди першості району серед шко

лярів 7-9 класів зустрілись команди - Данилівської ЗОШ та Калинівської ЗОШ №2. Гра проходила з перемінним успіхом. Кожна команда показала хорошу технічну підготовку, але перемогу здобули сильніші. З рахунком 2-0 перемогу отримали хлопці з Калинівки.

Підсумкова таблиця фінальної частини першості району з волейболу серед юнаків 7-9 класів:

1 місце - Калинівська ЗОШ №2 (вчитель фізичного виховання – Тітарук В.О.)

2 місце - Данилівська ЗОШ (вчитель фізичного виховання – Коваленко О.В.)

3 місце - НВК «Ковалівська гімназія» (вчитель фізичного виховання – Ярошенко М.І.)

4 місце - Іванковичівський НВК (вчитель фізичного виховання – Оліхненко А.Г.)

5 місце - Гребінківська ЗОШ (вчитель фізичного виховання – Столяренко В.А.)

6 місце - Путрівський НВК (вчитель фізичного виховання – Химченко А.В.)

На параді закриття змагань та нагородження переможців і призерів виступив директор Васиольківської районної ДЮСШ Нехта В.В.- почесний працівник фізичної культури та спорту України, який привітав фіналісті та побажав перемог в майбутньому та спортивної майстерності. Разом з методистом спортивної школи - почесним працівником фізичної культури та спорту України Кучмою В.М. та головним спеціалістом відділу освіти з питань молоді та спорту Терещенком В.В. нагородили грамотами та медалями, всіх переможців і призерів районних змагань з волейболу серед команд загальноосвітніх шкіл Васильківського району.

Організатори змагань висловлюють подяку адміністрації Путрівського НВК за допомогу в підготовці  і проведенні фінальної частини змагань.

 

Переглядів: 641 | Додав: RMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів