МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Листопад » 24 » Першість з району баскетболу серед школярів
10:26
Першість з району баскетболу серед школярів

З 12 по 22 листопада проходила цьогорічна першість Васильківського району з баскетболу серед збірних команд юнаків загальноосвітніх шкіл, присвячена пам’яті вчителя – методиста фізичної культури Олексія Федоровича Засухи, який все своє життя присвятив вихованню і фізичному розвитку підростаючого покоління.

Спочатку змагання пройшли по трьох зонах: Гребінківській, Ксаверівській та Калинівській. З кожної з них, за традицією, у фінал вийшли по дві команди, які зайняли два перші місця в кожній із зон. Це право вибороли Глевахівська, Гребінківська, Дослідницька, Плесецька ЗОШ І-ІІІ ступеня, Митницький НВК та НВК «Ковалівська гімназія».

15 листопада пройшли змагання серед команд юнаків загальноосвітніх шкіл І-ІІ ступеня.

В змаганнях брало участь команди всіх шкіл I-ІІ ступеня . В результаті беззаперечним лідером стала дружна команда  Кожухівської ЗОШ, друге місце в турнірній таблиці зайняла команда Дзвінківської ЗОШ, а на третю сходинку пошани піднялась команда Великобугаївської ЗОШ І-ІІ ступеня.

Найголовніше дійство – фінал – відбулося в суботу, 22 листопада. Всі фіналісти зібралися в приміщенні спортивного залу Калинівської ЗОШ №1, аби визначити переможця та призерів першості. На фінальній стадії команди було розділено на дві групи, в кожній з яких було проведено ігри по коловій системі. У групі- А змагалися команди Гребінківської ЗОШ та Глевахівської ЗОШ. По технічних причинах команда Митницької ЗОШ не змогла бути присутня на змаганнях. В групі Б – боролись три команди: НВК«Ковалівська гімназія», Дослідницька ЗОШ та Плесецька ЗОШ.

 В ході попередніх ігор у групах по коловій системі, були виявлені претенденти на призові місця.

Боротьба за перше місце чемпіонату району між командами Гребінківської ЗОШ та НВК

«Ковалівська гімназія» була надзвичайно цікавою і безкомпромісною. Переможцям змагань довелось докласти немало зусиль для того, щоб отримати бажану перемогу. Продемонст-рувавши гру хорошого рівня, перше місце та Кубок чемпіонів виборола дружна команда Гребінківської ЗОШ, друге місце по праву посіла команда НВК «Ковалівська  гімназія». Третю  сходинку на п’єдесталі пошани зайняла команда Глевахівської ЗОШ, яка в матчі за третє місце обіграла команду Плесецької ЗОШ.

На парад закриття змагань і церемонію нагородження завітав син Олексія Федоровича Засухи - Валерій Олексійович - професор кафедри неврології і реабілітаційної медицини Національного медичного університету імені О.О.Богомольця, який привітав учасників фінальної частини першості району з баскетболу яка присвячена пам’яті його батька. Разом із завідуючим сектором молоді та спорту Васильківської райдержадміністрації В.В.Терещенком та директором Васильківської районної дитячо-юнацької спортивної школи В.В.Нехтою він вручив переможцям та призерам їх нагороди: грамоти, медалі та кубок.

Методист районної ДЮСШ              Л.Л.Бутенко

Переглядів: 719 | Додав: RMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів