МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Жовтень » 13 » Підсумки місячника безпеки вуличного руху пішохода "Абетка школяра" в Ксаверівській ЗОШ І-ІІІ ст.
21:57
Підсумки місячника безпеки вуличного руху пішохода "Абетка школяра" в Ксаверівській ЗОШ І-ІІІ ст.

З 3 вересня до 5 жовтня 2014 року в Ксаверівській школі тривав місячник безпеки вуличного руху "Абетка школяра" з метою прищепити дітям повагу до себе та до інших учасників дорожнього руху, бути уважними на дорогах, берегти своє життя та здоров’я.

       Робота у школі здійснювалася у трьох напрямках: з учнями; з вчителями, з батьками. В напрямку з учнями у школі було проведені різні за формою заходи, направлені на попередження дорожнього травматизму. Учні початкової школи приймали участь в іграх, вікторинах на знання правил дорожнього руху, сигналів світлофора, правил поведінки в громадському транспорті та на дорогах.            

      Першокласників було посвячено у пішоходи, а на великих перервах для учнів початкової школи проводилися «хвилинки безпеки».  

Весь місяць з учнями проводилися виховні години, бесіди, тематичні уроки, різноманітні конкурси, вікторини на теми: «Вулиця та пішоходи», «Де і як безпечно переходити вулицю», «Дорожні знаки, які повинен знати кожен», «Знай та виконуй правила дорожнього руху», "Правила пішохода на залізниці". Старшокласники готували повідомлення про небезпечні ситуації на дорогах. 

           Всіх вчителів нашої школи було залучено до  місячника. На робочих нарадах протягом місяця розглядалися питання з профілактики дорожньо-транспортного травматизму. Кожного понеділка у школі завжди проводився інструктаж «Я – пішохід», де учням нагадували як безпечно дійти додому та до школи. 

     1 вересня у школі відбулися батьківські збори, де одним із питань було ознайомлення батьків з інформацією про стан дорожньо-транспортних пригод. 

    Організація навчання Правилам дорожнього руху та основам безпечного поводження на вулицях та дорогах, в нашій школі проводилася так, щоб у кожного вчителя, учня чи батьків формувалась життєва необхідність не тільки у вивчені, але і у дотримані Правил дорожнього руху.

Переглядів: 839 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів