МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Листопад » 22 » Профорієнтаційний тест «Магелано університет»
16:25
Профорієнтаційний тест «Магелано університет»

Дорогі старшокласники!

Ви маєте змогу пройти ліцензований міжнародний профорієнтаційний тест «Магелано університет» на порталі «Моя кар’єра» (www.mycareer.org.ua) для визначення інтересів, вмінь, навичок та вибору майбутнього напрямку навчання. Метою тесту є надання допомоги молоді краще зрозуміти та зробити більш поінформоване рішення у виборі напряму освіти та майбутньої професійної діяльності.

Профорієнтаційна тестова батарея «Магеллано Університет» була розроблена в Італії компанією Giunti OS спільно з університетом міста Падуя.

«Магеллано Університет» є важливим інструментом для мотивованого вибору напрямку вищої освіти, оскільки забезпечує всебічний психологічний аналіз інтересів, нахилів та здібностей молодої людини, її ставлення і мотивацію до навчання, аналіз інших факторів, що впливають на професійну діяльність.
Підліток та його батьки отримують додаткову інформацію, яка суттєво допомагає в прийнятті остаточного рішення щодо вибору майбутньої професієї.

Тестування «Магеллано Університет» допомагає:
 

·  виявити схильності і здібності підлітка до різних видів діяльності;

· визначити професійну сферу, в якій майбутній студент зможе максимально реалізувати свої здібності, а значить - досягти найбільшої ефективності та задоволення від майбутньої професійної діяльності;

· мотивувати старшокласника самостійно зробити вибір освіти, тобто самостійно прийняти своє, можливо перше, життєво важливе рішення;

· побудувати стратегію підготовки до вступу до ВНЗ на підставі результатів тестування;

· досягти взаєморозуміння між батьками і підлітком стосовно його вибору подальшої освіти.
 

Тестова батарея розроблена для старшокласників, випускників шкіл, середніх спеціальних навчальних закладів, абітурієнтів, які вагаються стосовно правильності попереднього вибору. Вік учасників тестування - від 15 років до 21-25 років.

ПЕРЕВАГИ ДЛЯ БАТЬКІВ:

· АДАПТАЦІЯ ДЛЯ УКРАЇНИ. Переважна більшість тестів ніколи не адаптувалися для українських користувачів. Методика «Магеллан-Університет» була адаптована в 2011-2012 у 6 київських школах на 500 старшокласників. Отримані статистичні дані свідчать про високу якість методики.

·  5 КРИТЕРІЇВ ВИМІРУ. Єдина адаптована профорієнтаційна методика, яка має 5 основних критеріїв виміру: Професійні (1) та культурні (2) інтереси, Математичні, Вербальні та Абстрактні здібності (3), Мотивація до навчання (4) і унікальне вимір - Здатність справлятися з труднощами у навчанні (5)

· ДИСТАНЦІЙНЕ ТЕСТУВАННЯ. Ви можете організувати проходження тесту з домашнього комп'ютеру отримавши запрошення на електронну пошту.

· ДВОМОВНІСТЬ. Ви можете вибрати українську або російську мову як для проходження тестування, так і для отримання звіту.
 

ПЕРЕВАГИ ДЛЯ ПСИХОЛОГІВ-КОНСУЛЬТАНТІВ

· ЛОЯЛЬНІСТЬ. Оплата стягується тільки за формування звіту. На етапах призначення тестування, надсилання запрошення і самого тестування оплата не потрібна.

· ШВИДКІСТЬ. Звіт доступний протягом декількох секунд після закінчення тестування.

·  МАСОВА ОЦІНКА. Одноразово можна провести безліч тестувань, що зручно робити в комп'ютерних класах шкіл.

· СЕРТИФІКАЦІЯ. Методика «Магеллан-Університет» отримала сертифікат УНМЦ практичної психології і соціальної роботи НАПН України та дозвіл Міністерства освіти на використання в загальноосвітніх школах.

· ТІЛЬКИ ІНТЕРНЕТ. Для використання методики не вимагається установки програмного забезпечення.

Методика «Магеллано Університет» сертифікована Українським науково-методичним центром практичної психології і соціальної роботи Національної академії педагогічних наук України. Сертифікат СЕ № 2640158. Дійсний до 14 квітня, 2019р.

 

Переглядів: 896 | Додав: RMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів