МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Березень » 28 » Районна педагогічна виставка "Освіта Васильківщини - 2013"
14:04
Районна педагогічна виставка "Освіта Васильківщини - 2013"
28 березня 2013 року на базі Калинівської ЗОШ І-Ш ст. №1 було проведено районну педагогічну виставку «Освіта  Васильківщини  - 2013».
У рамках проведення педагогічної виставки «Освіта Васильківщини 2013»  методистами районного методичного кабінету були організовані та проведені фахові секційні засідання, на яких педагоги району презентували свої методичні надбання та ділилися досвідом.

На секційному засіданні заступників керівників з навчально – виховної роботи освітніх закладів  була присутня Гончарук Марія Петрівна, методист центру координації з методичними кабінетами Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів.

На засіданні були присутні 29 чоловік. Марія Петрівна  перед управлінцями  розкрила питання організації та планування науково – методичної роботи з педагогічними та керівними кадрами в освітньому закладі та провела рольову гру «Моделювання особистісно – орієнтованої системи науково – методичної роботи в освітньому закладі».

Засідання було проведено на високому науково-методичному рівні. Марія Петрівна  зосередила увагу заступників на питанні планування та організації НМР на діагностичній основі, нормативно – правовому забезпеченні функціонування методичної служби тощо.

Після проведення огляду виставкових матеріалів та презентацій педагогами на секційних засіданнях методисти провели інструктивно – методичні наради, на яких були висвітлені наступні питання:

·         Про порядок закінчення навчального року та проведення державної підсумкової атестації у загальноосвітніх навчальних закладах в 2012/2013 навчальному році.

·          Про удосконалення науково – методичної роботи з вчителями, які мають педагогічне звання в системі загальної середньої освіти.

·         Про проведення тестування в освітніх закладах району для визначення рівня володіння педагогами інформаційно-комунікаційними технологіями.

·         Про об’єктивність оцінювання навчальних досягнень учнів освітніх закладів району.

Працівники  районного методичного кабінету висловлюють подяку педагогам освітніх закладів району за підготовку, представлення якісних матеріалів та ґрунтовних виступах на секційних засіданнях педагогічної виставки  «Освіта Васильківщини 2013». 

Кращі матеріали освітян будуть занесені до районного Анотованого каталогу. 

Переглядів: 939 | Додав: adminschool | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів