МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Березень » 4 » Робота педагогічної студії для вчителів української мови та літератури
17:49
Робота педагогічної студії для вчителів української мови та літератури

02. 03. 2020 року на базі Здорівського НВК відбулося районне засідання педагогічної студії. Цікавою та змістовною була тема освітнього заходу "Інтерактивні технології - крок до розвитку творчих компетентностей здобувачів освіти". 

Учасників семінару радо зустріла адміністрація закладу. Директор НВК Петрик Григорій Степанович та заступник з навчально-виховної роботи Каденко Наталія Миколаївна презентували заклад та ознайомили з його матеріально-технічною базою.  

Диктори шкільного радіо "Хвилинка" привітали гостей у стінах школи. 

Відкрила роботу семінару та ознайомила з його програмою методист РМК Педченко В.В. У ході теоретичної частини вчитель української мови та літератури Забіжко Л.О. ознайомила присутніх з особливостями використання інтерактивних технологій у позакласній роботі.Дійшли висновку, що завдяки інтерактивним технологіям учні здобувають навички, які здатні забезпечити особисту реалізацію та життєвий успіх протягом усього життя.  

Вчитель української мови та літератури Самелюк Н.І. поділилася результатом спільної з учнями творчої роботи - фільмом "Велика історія однієї маленької школи". Вона зазначила, що в ході роботи над фільмом були використані елементи таких методів і прийомів інтерактивного навчання, а саме: діалог, інтерв'ю, коротка розповідь, ситуативне моделювання, робота в групах і т.д. А також учням допомогли такі компетентності: володіння рідною мовою, інформаційно-цифрова, соціальна та ін. 

У практичній частині учасники семінару мали можливість попрацювати над створенням шкільної газети. Вчитель інформатики Гусар І.С. провела майстер-клас, під час якого ознайомила усіх з алгоритмом виконання даної роботи. 

Семінар пройшов у властивій філологам дружній атмосфері. Квітуча і щедра Здорівка вразила гостей не тільки мальовничими краєвидами та гостинністю, а й креативними, сучасними, творчими педагогами.  
 

Переглядів: 262 | Додав: adminschool | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів