МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Серпень » 29 » Серпнева конференція педагогічних працівників району
18:03
Серпнева конференція педагогічних працівників району
29 серпня 2013 року у приміщенні Васильківського районного ЦДЮТ відбулося пленарне засідання серпневої конференції педагогічних працівників району на тему «Пріоритетні завдання Васильківського району в контексті національної стратегії розвитку освіти в Україні до 2021 року», на якому були присутні: виконуючий обов’язки голови Васильківської райдержадміністрації Черпак Володимир Федорович, заступник голови Васильківської  райдержадміністрації Лупич Костянтин Юрійович, завідуюча навчально-методичним кабінетом шкіл-інтернатів КОІПОПК Патківська Наталія Олександрівна, начальник відділу освіти Гейко Ірина Миколаївна, голова районної профспілки Алексєєнко Віра Іванівна,  завідуюча РМК Андрикевич Ірина Валеріївна, працівники відділу освіти, керівники освітніх закладів та голови профспілок.

З вітальним словом  звернувся в.о. голови Васильківської райдержадміністрації Черпак Володимир Федорович, який привітав учасників конференції зі святом Дня знань та побажав подальших успіхів педагогам Васильківщини. Також Володимир Федорович наголосив, що першочерговим  завданням  районної адміністрації, відділу освіти та керівників освітніх закладів  є  цілеспрямована  спільна робота освітян щодо упровадження Нових соціальних ініціатив Президента України, акції «Нові стандарти – нова школа»  та  виконання низки нових нормативних документів, а саме: Указ Президента від 25.06.2013 №344/2013 «Про Національну стратегію розвитку освіти в Україні на період 2021 року»; Указ Президента від 12.03.2013 №128/2013 «Про національний план дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентноспроможна економіка, ефективна держава»; Проект Розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження плану реалізації Національної стратегії розвитку освіти в Україні на період до 2021 року».

Начальник відділу освіти Гейко Ірина Миколаївна  у своїй доповіді проаналізувала діяльність освітньої галузі Васильківщини за 2012/2013 навчальний  рік та  визначила пріоритетні напрями роботи на наступний рік. Також вона зазначила, що завдяки цілеспрямованим діям  учасників районної освітньої галузі у 2012/2013 навчальному році вдалося зробити суттєві кроки на шляху до  підвищення якості освіти та висловила сподівання  і на подальшу плідну співпрацю влади та працівників освітянської галузі.

Співдоповідачами виступили Кондраткова В. М., завідуюча  ДНЗ «Струмочок» Крушинської  сільської ради з теми «Вектор наступності Державних стандартів дошкільної та початкової освіти»; Лобко В.О., директор Пологівської ЗОШ І-ІІІ ст. з теми          «Організаційно-педагогічна діяльність закладу освіти щодо реалізації Державного стандарту початкової, базової та повної загальної середньої освіти»; Троцюк Л.П., директор Кожухівської  ЗОШ І-ІІ ст. з теми «Сприяння підвищенню якості навчання учнів шляхом  інтеграції традиційних та інформаційно-комунікаційних технологій»; Осьмак Л.Б., директор Гребінківської гімназії  з теми    «Роль адміністрації закладу освіти у професійному зростанні педагога.»; Капралюк І.О., заступник директора Глевахівської ЗОШ І-ІІІ ст.  з теми «Створення умов для всебічного розвитку потенціалу обдарованої особистості   в   умовах профілізації шкільної освіти».

 Паралельно із пленарним засіданням на базі Калинівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1  методисти районного методичного кабінету провели  секційні  фахові засідання, на яких  акцентували увагу педагогів на пакет нових нормативно-правових документів щодо розвитку освіти України та Київської області; проаналізували роботу районних методичних структур за минулий навчальний рік та визначили актуальні напрямки роботи  на наступний; надали методичні рекомендації щодо організації навчально-виховного процесу в освітніх закладах району у 2013/2014 навчальному році.


Засідання методичного об`єднання вчителів біології та хімії


Засідання методичного об`єднання вчителів початкових класів


Засідання методичного об`єднання вихователів ДНЗ та НВК


Засідання методичного об`єднання вчителів української мови та літератури


Засідання методичного об`єднання вчителів географії та економіки


Засідання методичного об`єднання вчителів світової літератури та російської мови


Засідання методичного об`єднання вчителів історії та правознавства


Засідання методичного об`єднання вчителів іноземних мов
 

Засідання методичного об`єднання бібліотекарів


Засідання методичного об`єднання практичних психологів та соціальних педагогів


Засідання методичного об`єднання вчителів фізичної культури та Захисту Вітчизни


Засідання методичного об`єднання вчителів математики та фізики
Переглядів: 1211 | Додав: adminschool | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів