МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ РДА

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Жовтень » 19 » Семінар педагогів-організаторів та лідерів учнівського самоврядування району
16:08
Семінар педагогів-організаторів та лідерів учнівського самоврядування району

18 жовтня Ксаверівська ЗОШ І-ІІІ ст. приймала гостей з усіх шкіл Васильківщини: заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів, представників органів учнівського самоврядування на районний семінар-практикум «Профорієнтація як засіб формування суспільно-активної особистості учня», який проводився з метою вдосконалення організації профорієнтаційної роботи у навчальних закладах району.

Розпочався семінар з екскурсії «Герої серед нас», яку провели юні екскурсоводи школи, під час якої було презентовано одну із професій - екскурсовод, а далі директор школи Чепурний О.А. презентував систему виховної роботи школи.

На семінар була запрошена директор Васильківського районного ЦДЮТ Шевченко Л.В., яка презентувала сучасні методи профорієнтації учнів, цікаві форми роботи з вихованцями.

Педагог-організатор Ксаверівської ЗОШ І-ІІІ ст. Шур Є.В. розповіла про систему профорієнтаційної роботи в школі.

Далі всі учасники взяли участь у практикумі «Пошуково-дослідницький напрям – як одна із форм профорієнтаційної роботи», проведений заступником директора школи з виховної роботі Шевченко К.Г. Педагоги мали змогу дізнатися детальніше про організацію даної роботи в закладі, порядок оформлення та систематизацію зібраних матеріалів.

Наприкінці семінару учні Ксаверівської ЗОШ І-ІІІ ст., вихованці Васильківського районного ЦДЮТ Швець Альбіна, Чумак Еліна, Конопольська Софія, призери та переможці Всеукраїнських конкурсів «Юний дослідник», «Моя Батьківщина - Україна» та обласної експедиції «Київщина козацька» представили власні пошукові дослідження.

Також, паралельно була організована ще одна практична частина семінару – робота з лідерами учнівського самоврядування, яку провів Красніков В.К. методист ЦДЮТ, координатор районної ради «АШКо" дітей Васильківщини. З головами комісій проведено навчально-тренінгове заняття «Технологія підготовки та реалізації проектів профорієнтаційного спрямування з дітьми різного віку», під час якого були розглянуті основні етапи організації профорієнтації з учнями різного віку та відпрацьовано навички складання проекту. 

Учасники семінару зробили висновок: вибір професії — один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має значення як для самої людини, так і для суспільства. 

Переглядів: 565 | Додав: RMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Навчаємося вдома

Календар

«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Відділ освіти

Освітянські сайти

Ми у Facebook

Профосвіта вчителя

2019/2020 н.р

Корисні посилання

 pedpresa.com

Захист прав дітей

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів